Ny brun utan sol, yeeeey!

Det är ju ingen hemlighet att jag älskar TanCan och att shitloads av er håller med mig. Nu har jag testat en ny variant som jag hittade för flera veckor sedan på ett skönhetsevent. Märket är holländskt och heter Marc Inbane. Bra innehåll. Dvs inte en massa kemikalier och skit som förstör. Den är dessutom vårdande, till skillnad från TanCan.

marc-inbane-natural-tanning-spray-200-ml_98ac

Skall erkänna att jag var extremt negativt inställd men säljaren som jobbar på företaget som har distributionen i Sverige var envis i sitt säljsnack. Han ville att jag skulle gå hem och prova innan jag sågade dom jäms fotknölarna.

 

And so I did. Detta i samband med att våra mässor började för några veckor sedan. Marc Inbane sprejar man på samma sätt som TanCan men vad är då skillnaden?

 

Jag tycker att TanCan är lättare att applicera: bara spreja, spreja och så är det färdigt. Med Marc Inbane köper du en borste, ser ut som en rougeborste (superkvalitet), sprejar, väntar 10-15 sekunder och sedan borstar du färgen jämn.

kabuki-brush

Första gången tyckte jag att det var skitknöligt och muttrade som en surkärring. Tredje gången måste jag erkänna att den ÄR skitbra, du ser nämligen slutresultatet på en gång. Jag har inte provat att spreja på kroppen men vet att då kan man köpa till en handske i microfiber för att jämna ut färgen. 

marc-inbane-natural-tanning-glove1

Fördelen då? Well, även om båda produkterna uppges hålla lika länge upplever jag nog att Marc Inbane sitter i längre än TanCan. Man får en grymt snygg färg och INGEN ser att det är fake. Nackdelen är att den är lite dyrare än TanCan, men eftersom jag tycker att den sitter längre är det värt varenda krona. Dessutom gillar jag att den har en fuktgivande effekt. Good for kärringar i min ålder.

IMG_3271

Nu har jag fixat en introduktionskampanj. Du köper ett kit som innehåller: en necessär, en flaska Marc Inbane, en liten burk scrub (svinbra) handske och en stor kabukiborste. Pris 869 kr. Ordinarie pris 1278kr. Väry good price, only for you!

Skärmavbild 2016-02-03 kl. 16.14.57

HÄR beställer du!

 

Och som vanligt vill jag ha er feedback!

 1. Hej
  Har köpt Tan Can o tycker att färgen blir toppen man slipper se ut som en morot men jag får fläckar,men bara i ansiktet, som sitter kvar länge, typ tills hudcellerna bytts ut. Gör jag nått fel elr är det bara att jag fått gammal kärringhud som reagerar på fetta vis ?

 2. Marc Inbane är fantastisk! Använder handsken även till fejset. Sprayar på handsken och gnor ut på kroppen/ansiktet. Betyder absolut noll kladd i luften eller på ytor runt omkring! Dessutom snygg färg 🙂

  1. Hmm, det var inget förresten. Det var lite för tidigt på morgonen för mig att börja räkna… Såg nu att det var ink moms 🙂

 3. Hej Mona,
  Har nu beställt kittet med bus.
  En fråga ang. er beställningssida, under annan leveransadress är det något som är ikryssat men jag kan inte se vad det är.
  Skickade dock iväg min beställning och den gick igenom. Kanske är det att man godkänner era villkor ?
  Skickar feedback när jag börjat använda buset =)//Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..