När man är gift med ett lat-äcklo

Hemma hos oss kan man komma in från två håll: via garageuppfarten, där vår soptunna står, eller via entrén på framsidan.

 

Hemma hos oss har vi en hund, Nils Erik Lundgren, a k a Nisse. Väry gullig.

_MG_1569

Nisse behöver gå ut ett antal gånger om dagen och då går man ut via grinden på framsidan.

 

Hemma hos oss har vi en make som är ansvarig för Nisses morgonpromenixer.

 

Hemma hos oss har vi ett äcklo som inte orkar fortsätta förbi huset och slänga somligas påsar i soptunnan.

IMG_3136

Jag fick ett tokanfall och frågade om han höll på med något forskningsarbete med frysta bajskorvar. Påsarna försvann och dagarna gick. Jag är oftast så trött att jag inte har alla tentakler ute när jag går hemifrån eller kommer hem. Därför gick det en tid innan jag upptäckte den här påsen på altanen.

IMG_3830
Min man tror på riktigt att jag är korkad.

LOADING..