Låtom oss tävla ut lite kärlek!

Okej, hela helgen har jag tjatat hål i huvudet på er om Bering-ringarna vi säljer (klicka på fliken ”Smycken”) här ovan i bloggen så kommer ni in direkt i shopen.) så det är väl inte mer än rätt att jag bjussar på en tävling.

 

Du kan vinna en av dessa Alla Hjärtans Dag-kombinationer:

88100-198-EN
De är i rostfritt stål och hjärtat är av keramik. Stenhård keramik så don’t you worry, det håller!

 

Här är mina privata Bering-ringar. Jag vill veta hur många kombinationer man kan få ut av dessa. Alltså inte a n t a l ringvarianter utan just kombinationer. Kan tala om att det är MÅNGA fler än ni tror. Den som kommer närmast, för jag tror ingen klarar det exakt, vinner. Om inte det framgår så har jag två smala ringar och sju breda. …och en massa inner-ringar. 

IMG_3745

Och till dig som vinner: jag vill att du är supernoga med det mått du vill ha på ringen för du kommer dessvärre inte att kunna byta storlek. Gå in på sidan HÄR och kolla hur man får exakt storlek.  Tävlingen avslutas på onsdag kl 18.00. Good luck!

 

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Hur många ringkombinationer kan man få av Monas 8 ringar?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

LOADING..