Det här med att glömma

Jag tvättar håret varje dag. Jag har världens trassligaste hår, trots balsam. Jag är i Norge. Min kam är hemma i Sverige. Jättebra.

 Mvh 

Rastafari-Mona

 1. Har också gjort det misstaget. Fick tassa ner till receptionen och fråga om de hade en kam att sälja. Det hade de, en liten hopfällbar sak som funkar bra att i handväskan också. Inte lika bra som hemmagrejerna men duger när det krisar.

 2. Det måste väl finnas nån kam att få tag i på hotellet, även om den troligtvis inte är så hållbar och kostar säkert en massa pengar? FAst hotellet borde ju ha…

 3. Jag reagerar också på att du tvättar varje dag 2 gånger i veckan högst 3 räcker . När du har balsam i drar fingrarna igenom innan du sköljer ut balsam det blir mycket lättare att kamma då.
  Hälsar en gammal frisör

  1. Va, är du en f d frisör?! Grejen är den att jag har tvättat håret varje dag i hela mitt liv. Eller ja, sedan jag var 13-14 år och de gånger jag försökt att inte göra det och t ex hoppar över en dag så får jag SKITONT i min hårbotten. Fattar inte varför men så är det…

   1. Kan jag förstå du måste ju låta håret få vila. när jag tvättar mitt hår ser jag för jävlig ut en dag men sen lägger håret sig tillrätta och faller snyggt. I och med att du tvättar så ofta så får ju håret aldrig lugn och ro. om det skulle vara så att det känns konstigt när du vaknar ta lite varmt vatten på händerna och dra det genom håret. Du skulle se mig på morgonen då har jag vad man kallar kuddfrisyr, men jag drar vatten igenom med handen och sen är det bra. Låt håret vila och det onda försvinner.
    Kram till dig

 4. Jag tvättade håret varje dag tidigare men använder torrschampo varannan dag nu och det funkar för mig :). / Carina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..