Fanny Fanny Ek – the sunshine in my smyckeskrin

När jag stod i montern igår kom Fanny Ek förbi. Hon, den däringa smyckesdesignern som jag hittade på mässan i augusti, if you remember.

IMG_3215
IMG_3227
Då hade hon en kompanjon som var den som skötte alla businesskontakter. Jag skulle ju börja sälja Fannys smycken men fick ingen respons, trots femtioelva mail. Var lite besviken över det då hennes smycken är de absolut snyggaste jag har sett på många, många år och jag har svart bälte i sånt här, trust me.

 

Mycket som finns på marknaden är same same men två stycken sticker ut: Caroline Svedbom med sina Swarovskistenar och Fanny, som också bara använder Swarovski men som har en helt unik design. Ingen annan gör det hon gör och hon är verkligen skitduktig. Jag får SÅ mycket komplimanger när jag t ex har en sån här på mig: 

p-610-ioaku-ring-meteor-gold-green-mix_1
Smyckena är dessutom prisvänliga varför jag är förvånad över att inte fler har upptäckt henne.

 

Det visade sig att kompanjonskapet upphört och Fanny sköter nu sin business själv.

IMG_3233
IMG_3221
IMG_3222
IMG_3230
IMG_3229
IMG_3219
Alltså, dom här armbanden. To die for. 
IMG_3224

2016 ska bli det året jag kommer göra allt för att sprida hennes produkter och jag utnämner härmed mig själv som hennes officiella ambassadör.

 

Ähum, kanske ska fråga henne först!

LOADING..