Kackel i hönsgården

Jag har fått massor av mail från många av er som undrar om ni kan köpa våra fina tuppar, hönor och kycklingar. Egentligen kan ni inte det för även fast vi har beställt hem två JÄTTEcontainrar som kommer i feb-mars, så är nästan hälften redan slutsålt. Resterande är tänkt att säljas på de kommande två mässorna nu.

Allihopa är döpta efter kompisar eller efter ett gäng av er läsare, hehe!

Ingegerd

Ingegerd

Wendy

Wendy

Jane

Jane

Men, jag kör en rövare och lägger upp dom på vår hemsida, HÄR, om ni vill handla. Skit i att bilderna suger, klickar ni på en tupp så får ni en bättre bild. Har suttit som en dåre här för att lägga in dom men inte haft tid att anpassa storleken på bilderna till webbshoppen.

 

Alla tuppar-hönor och kycklingar är handmålade på återvunnen plåt. Dom är e x t r e m t fina i verkligheten och har blivit en jättesuccé. Du kan ha dom utomhus men med tiden kommer de rosta i fogarna. Har haft mina ute i 4 år och den ena har blivit lite rostig medan den andra har klarat sig. Lackar man dom med vanligt klarlack så klarar dom sig från rost.

 

En sak till: glöm inte att leverans inte sker förrän i feb-mars (vi får ett gäng i februari och ett annat i mars). Passa på nu om ni vill ha någon, de kommer nämligen ta slut under mässorna!

LOADING..