Bakom kulisserna med mina läsare

Ofta i mina inlägg så är det sjukt roliga kommentarer. Många gånger väry much roligare än själva inlägget. Det här vet ju ni som har hängt här ett tag. Jag har ett Instagram-konto där jag förvisso inte är så aktiv men ibland händer det. I fredags satt jag framför morgonteven och satte frukostmackan i halsen när jag såg ett inslag om att Katarina Janouch tycker att vi ska ha en Erotik-kalender. Typ skriva in när man ska sexa. Och sånt.

IMG_2974
Jag lade ut min åsikt på Instagram och drog till jobbet. Höll på att garva läppen av mig på lunchen när jag gick in och läste. 
IMG_2999

När Anders skriver nåt om ”Runkeeper” så fattar jag inte först. Jag är ju ingen träningsmänniska så jag läser RUNK-eeper och undrar för en sekund vad fan d e t är för nåt! Har förvisso jobbat i erotikbranschen men aldrig hört talas om nåt runk-eeper.. Sen trillade polletten ned. 

IMG_3001

  1. Vi har en präst på jobbet (jobbar på akuten så det behövs ibland) som också tror och säger RUNKeeper. Hon är äldre och så jäkla skön och hon förstår inte varför hennes man sätter på runk-keepern när han går ut i skogen och ska gå promenader. -Tänk om någon ser honom??!!?? Det räcker väl om han gör det hemma???
    Hon höll på att dö när vi talade om vad det hette o vad det användes till. Kan tänka mig att hennes man har haft roligt åt det här många gånger ??

  2. Jag var på kundbesök och skulle demonstrera hur man blandade ett reagens med det tillbehör som levererarts för ändamålet. Röret som ska blandas innehåller en liten guldpläterad magnetisk kula. Genom att placera röret på en ”pinne” med en magnetisk platta och dra snabbt upp och ner så åker kulan upp och ner i röret och blandar reagenset. Röret rymms i handen och rörelsen ser onekligen ut som man ger någon en handtralla. Kunden berättade då om en väninna som missuppfattat just Runkeepter och trodde det hette Runke-Per. Så nu heter denna manuella ”mixing device”, som är det korrekta namnet, just Runke-Per när jag är hos den kunden. Det går inte att få bort det ur huvudet!

      1. Jag är ett slags teknisk specialist hos ett företag, som säljer system för laboratoriemedicinska analyser. Det är för kliniska lab, sjukhuslab alltså. Ett landsting eller region har köpt in ett system, teknikerna installerar och jag lär labpersonalen hur man använder det. Runke-Per används för att blanda ett reagens innan det sätts in i ett instrument.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..