Ursäkta mig men kan man ligga med sig själv?!

Minns ni artikeln i Amelia härom veckan? Där jag var med och pratade 50-års-ångest. 

IMG_2623

Jag blir oftast skitful på bild. Har inga som helst fotogeniska skills. Ett par enstaka gånger genom åren har jag haft tur när det gällt så kallad proffsfotografering så när Anneli Hildonen, frilansfotograf som har jobbat för Bonniers i hundra år, kom hem för att ta bilder till Amelia-reportaget hade jag inga större förhoppningar. 

IMG_1187

Hon fotade och fotade. Hela tiden säger hon ”åh vad bra det här blir, du är jättetacksam att fota!” Jag tänker att hon nog säger så till alla hon fotar. Att det liksom ingår. Hon fortsätter och säger att bilderna med Nisse ”blir SÅ bra!”.

 

Jag fick inte se några av dom men hon lovade att skicka mig ett par stycken efter det att tidningen kommit ut. Igår fick jag ett gäng foton och holyfuckingshit, kolla vad snygg hon har gjort mig!

_MG_1630
_MG_1592

En liten MILF tror jag visst!

IMG_2988

Och jag älskar, ÄLSKAR dom här!

IMG_2991

Den här ska jag göra en tavla av. Me and my love of life.

_MG_1569

Anneli kan man givetvis hyra (säger jag utan att ens ha kollat med henne, haha, men eftersom hon är frilans utgår jag från det!) och HÄR hittar du hennes kontaktinfo. Kan ju säga att, liksom alla andra ”konstnärer” är hon värdelös på att sälja sig själv så hennes hemsida pratar knappast för den skickliga fotograf hon verkligen är!

 

Och Anneli dear, från och med nu så är du min alldeles egna proffsfotograf. Älskar kvinnor som kan trolla!

LOADING..