Förberedelser inför Formex nästa vecka

Ähum, det är lite torrt här inne just nu. Vi har två mässor framför oss, Formex (mässa för inköpare) nästa vecka och Norge (motsvarigheten) veckan efter. Jag kräks. 

 

Eftersom vi har två montrar på Sverigemässan krävs en hel del förberedelser. Allt ska gås igenom och packas. På fredag kommer DHL och hämtar 6 pallar som ska till ena montern. Den andra monterns 4 pallar kör vi själva i helgen. Varför? För att det som går med DHL (vårt smide) ska vidare med DHL till Norge sedan och det blir billigare för oss om vi kör de andra i hyrd lastbil. Dom grejerna ska inte vidare till Norge nämlich.

 

För några år sedan hittade jag handmålade tuppar och hönor av återvunnen plåt i Indien. Trots makens vilda protester lyckades jag övertala honom att vi skulle börja sälja dom i Sverige. OJ vad han kämpade emot. ”Folk kommer fan tro att du har rökt nåt olagligt, dom kommer ALDRIG att sälja!” 

 

De blev en megasuccé. Nu har vi dragit på utav helvitti och tar hem två jättecontainrar som anländer i februari och mars. Igår kom samples på årets nyheter. Sjuuukt fina tuppar/hönor. Alla har namn på kompisar eller på er bloggläsare.

 

Säg hej till Jessica!

 

IMG_2906
Carmen

Carmen

Erik

Erik

Agneta

Agneta

Susanna

Susanna

Ann

Ann

Bodil

Bodil

Malin

Malin

Dom kostar mellan 259 och 1000 kr.

 

Har för övrigt fått en blåsa mitt på läppen. Tänkte att det var viktigt att berätta det.

IMG_2904

Det blir inget hard core kissing med maken på ett tag, that’s for sure.

LOADING..