What the fuck!

Kollade vad jag hittade i fejset härom dagen. 

IMG_2743 (1)
Inbyggda Ica-påsar.

 

Amen på riktigt, hur och när hände det här?! Och kom inte dragandes med att jag måste börja träna för det här får man fanimej inte bort på ett gym.

 

Herregud, m å s t e man bli gammal så fort?!

    1. Ska påminna Mona om det om jag har äran och träffa henne någon gång. Fast jag befarar att jag kommer nog få springa då haha.
     Men tycker du är väldigt vacker för och vara 50 år…. Med små hamsterpåsar 🙂

     1. Håller med! Mona är verkligen vacker. Men jag har lite svårt för det där uttrycket ”för att vara xx år”, som om de flesta förväntas se ut på ett visst sätt i en viss ålder. Menar inget illa mot dig. 🙂 Funderar bara på själva uttrycket. Det är ju så otroligt olika hur åldern far fram med en, om man ”ser äldre ut” eller ”ser yngre ut” än den biologiska åldern. För hur ”ska” man egentligen se ut vid en viss ålder? 😉 Lite tankar bara.

 1. Kan man visst träna bort. Du ska se glad ut så försvinner de. Ju mer du skrattar och ler ju mindre syns de. För har du inte dem kan du inte skratta 😉

 2. Herregud kvinna, när jag och min kompis åkte på kryssningen som du ordnade så gick vi runt och letade efter en medelålders kvinna innan vi fattade vem som var du. Vi hade verkligen inte räknat med att du skulle se så ung ut. Om jag skulle se ut som dig när jag blir lika gammal som du så kommer jag vara överlycklig. Dom där Ica-påsarna hade du kamouflerat bra när jag såg dig på riktigt!

 3. Men du, nu påminde du om att du tidigare skulle börja träna med en PT? (Minns jag rätt träffade du honom någon gång..) Vad hände med det?

 4. Du är fin precis som du är, Mona, o som jag skrivit tidigare, skulle jag vara salig om jag ser ut som du, när jag blir 50!

  O tack för att du är du! Sköt om dig du med!

 5. Jag har också hamsterkinder. De kom när jag gick ner i vikt. Haklyft kanske tar bort dem, men det kostar några spänn.

 6. Det där är inga ICA-påsar, det är på sin höjd såna där små godispåsar med färgglada prickar på som fanns när vi var små, dessutom syns de inte om du inte drar i dem. 🙂
  Nu kommer jag att skriva något som du kanske inte vill läsa, så därför ger jag dig möjligheten att hoppa över resten. 😉
  Charlotta
  (Även om man kan uppnå viss effekt med vad man smörjer in huden med så är det vad man stoppar i munnen som gör den verkligt stora skillnaden, hudens utseende och elasticitet är ett direkt resultat av hur mycket bra näring (och vatten) den får, kanske ännu mer än den ärftliga delen. Så det där med grönsaker och sånt har liksom betydelse även för utseendet.)

 7. Tvättklämma i nacken;) Jag lovar du blir slät som en barnrumpa. De gör ont, de gör ont men det är värt det, Alvedon, Alvedon;) Kram

   1. Du kan få ett tips till, helt gratis;)” Man blir bara rynkig av att banta, det är bättre att hålla skinnet spänt” Eller… inte vet jag?? Kram till dej från mej

 8. Kan inte göra så är snart 79 år. Ja vad fan har hänt med mig då. Jo jag äter och mår bra och alltid fyller det ut någon rynka. Bättre det än hålla på med massa sprutor hitt och ditt. Och ögonbryn dom får man vara nöjda med det är väl inget fel på dina. Hade varit glad om jag bara hade haft hälften av vad du har, men det är klart att alla gör det och så får du göra samma. Ska bli spännande och se på bild före och efter hur det blir. Kram från en som läser men sällan kommenterar bli inte arg nu inget ont menat men var bara tvungen. Mona du är bra som du är acceptera det.

 9. Sluta löjla dig!! Ta en titt på folk på stan, det finns väl ingen som är perfekt? Visst har man alltid saker man vill ändra på, fixa läpparna, hissa upp bopparna, trimma rumpan, plattare mage o.s.v. Men vad f*n, man är mänsklig – ingen jäkla plastdocka eller fotomodell. Du är skitsnygg, så var nöjd med dig själv! Sträck på dig och var stolt över den du är – det är faktiskt insidan som räknas!

 10. Jag tänkte skriva nåt om att ”åldras är fint” (vilket jag iofs tycker) men så kom jag på att du förmodligen skulle lejja en hitman om jag skrev så, eftersom jag är 27.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..