Man får väl vara lite kreativ

Vi har världens bästa plogsnubbe här i finhooden.

IMG_2883

Kan kanske bero på att jag  varje år ger honom en flaska vin och tackar för att han håller vår uppfart fri från de sedvanliga snövallarna som plogbilarna brukar orsaka.

 

Hehe, I’m so smart!

 1. Helt rätt! Dom ska få uppskattning. För det mesta gnäller folk mest på dom.
  Det säger ju sig självt att det blir en snövall vid varje infart och skulle dom stanna vid varje infart o skotta bort den skulle dom ju aldrig bli klara och då skulle folk gnälla för det. Att dom inte kommer o skottar i tid. Vår plogsnubbe får också uppskattning även om han inte kan stanna och skotta bort snövallen. Det gör vi själva:-))
  Dom gör allt dom kan för att folk ska komma fram med sina bilar och så gnäller folk. Otacksamt jobb.
  Det borde finnas fler Mona;-)

  1. Här där jag bor får man inte lämna plogkanter! Men såklart de kanske är skillnad beroende på vart man bor. Hos mig har det under två dygn nu kommit ca 40cm snö. Jag bor dessutom i slutet på vår gata så det är ju en del snö som skuffas fram.
   Men som sagt, inga kanter över typ 5cm får plogarna lämna efter sig.

 2. Karma – hette det visst … Kör samma stuk! Julklapp till tidningsbudet som bär upp min tidning 2 tr och lägger den utanför dörren varje morgon, men inte i Svedala dock ?

 3. MÄ – pladdermaja – nu blir han nog förflyttad – slagsmål om ditt distrikt….typ – eller anmäld av avundsjuk granne.. (men för övrigt har jag gjort samma sak) <3

 4. Har också en jättesnäll plogbil. Han har aldrig fått mer uppskattning än ett leende och en vinkning så här lång…….. Kanske kan räcka?

   1. Grannen som känner honom har berömt honom åt oss. Så jag tror att det är därför. Lär säkert inte få beröm för att vara duktig och trevlig så där via ombud. Inte så ofta kan jag tro iaf.

 5. Jag är ju gift med en plogsnubbe. Härom året träffade vi en ”bekant” som bemötte Bonden med; ”hade jag fått tag i dig i vintras hade jag brutit sönder varenda ben i kroppen på dig”, eftersom han hade fått en lite snövall. (Vilket är ok på den sträckan, alltså tillåtet).
  Den taktiken funkar liksom inte… Bättre att bemöta med konstruktiv kritik om man nu är missnöjd eller allra helst uppskattning. (Och min kära make får mycket uppskattning, ovan nämnda person är bara olovligt korkad. ;-))

   1. Gissa hur stor snövall idioten har nu för tiden? Han bor i ena änden på gatan. Man kan samla ihop en del snö då och trycka dit. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..