Söndagslufs

Igår hade jag en massa måsten men bestämde mig för att bara göra saker som var roliga. Som att åka och storhandla på CityGross. Älskar att göra det eftersom inte en jefel stör mig då!

 

Efteråt plockade jag upp maken på jobbet och åkte till Bromma Blocks. Hans glasögon har gått sönder och behövde fixas. Under tiden passade jag på att prova lite nya. Behöver köpa ett nytt par men har lite svårt att bestämma vilken färg. Funderar på att vara wild´n crazy och köra på rött i vår!

IMG_2768
IMG_2769
Måste nog åka till en Synoptik där någon av mina Guatemalakompisar jobbar så får dom hjälpa mig att välja. Hörni, det börjar bli dags för er att råna grannen på glasögon, sno jobbarkompisens, låna morsans. Vi behöver MASSOR av glasögon till Nicaragua när vi åker nu i mars-april. M a s s o r.  Gå in HÄR och kollar vad din närmaste Synoptikbutik finns.
IMG_2767
Och HÄR kan du läsa mer om resan, om du inte har läst mig så länge.

 

Efter min flytt till nytt webbhotell i somras försvann alla mina foton i inläggen. Jag ska fixa till det och kommer börja med Guatemala-resan vi gjorde i april förra året. Jag vill att alla ni som är nya läsare här ska gå in och läsa dom inläggen. Då kommer ni förstå varför jag kommer tjata er gråhåriga om att lämna in glasögon. De måste vara hela. Vi tar GÄRNA emot solglasögon också. Vanliga alltså, inte bara med skärpa. Likaså solglasögon och vanliga glasögon för barn. I synnerhet solglasögon för barn. Please hjälp mig med det här. Förra vändan samlade vi in 47.000 par glasögon.

 

Dumpade maken på jobbet igen och åkte hem. Målade vår vidrigt fula tv-bänk som maken envisats med att vi ska behålla. Valnöt och ek är mest troligt det fulaste jag vet. 

IMG_2765
..och eftersom jag är gift med någon som föredrar att jobba med Excelfiler framför att fixa grejer i hemmet tog jag tag i sladdproblemet bakom tv-bänken. Borrade upp ett par nya skenor. 
IMG_2777
Nä, den i mitten är inte för kort, kabeln går inte att böja varför jag måste ha skenan lite kortare än vad som egentligen är estetiskt tilltalande. Det kommer dock inte att märkas bakom all skit som kommer stå framför..

 

Tog med mig skruvdragaren och gick upp till talibanen för att sätta upp tavellister. 

IMG_2772
Vi har gjort en totalrenovering i hennes rum men saknar ett par saker innan det är klart och först då ska jag visa er hur fint det blev.

 

Härom dagen ringde hon och bad mig ta hem galgar från jobbet. Jag har flera hundra efter att vi hade en pop up-butik med kläder för några år sedan. Talibanen har fått för sig att alla galgar måste vara exakt likadana i hennes garderob.

IMG_2773
Tillbaka ned till vardagsrummet och vaxa in den nymålade tv-bänken. Måste vänta ett dygn innan jag kan ställa tillbaka prylarna. Blev väry happy över att ÄNTLIGEN bli av med den fula träfärgen. Nu ska jag bara ha ett nytt matsalsbord. 
IMG_6681
Har fortfarande inte bestämt mig för vilket bord jag ska ha, däremot blir det dom här stolarna.

tuva-europa-version-ii-beige

Kvällen avslutades med att talibanen bjöd mig och maken på egengjord middag. Tabbouli med falafel och tzatsiki. Sjukt gott.

IMG_2778

Jaha. Idag måndag. Ny vecka, nya möjligheter. Ikväll ska jag och bästa kompisen W på ”Nej till Cancer”-gala. Det visas i TV4 kväll så titta gärna. Überviktigt.

 

Men allra först ska jag till jobbet och börja preppa inför våra mässor som startar nästa vecka.

 

Älska livet liksom.

LOADING..