Yes, vi hann! Typ

Sweet Lord som vi slet igår. Men dagen började med att man fick klä på sig för kung och fosterland innan jag drog till jobbet.

IMG_2539
Fifan, ju äldre jag blir, desto mindre tycks jag palla det här med vinter. Tänk om jag kunde bli en superduktig författare och sitta i Spanien halva året och skriva.

 

Vi slet som i d i o t e r hela dagen. Det krävs rätt mycket hokus pokus för att få in nästan 500 kvm på redan fulla 500 kvm men med tre containrar som fylldes med skit jag äntligen fick maken att släppa taget om, samt 30 pallar ivägskickade till externt lager, lyckades vi.

IMG_2547
Nu kan man säga att kontoret är modell compact living de luxe.
IMG_2552
Helvitti så slut jag var när vi var klara.
IMG_2544
Ett par timmars arbete på torsdag återstår, sen är vi helt färdiga. Hade jag varit 30 år yngre hade jag firat med en praktfylla för fifasen s o m jag har slitit.

 

Talibanen ville ha tjejkväll igår och sånt säger jag aldrig nej till, hur trött jag än är. Villkoren är alltid att de får fixa sin egen middag. Jag lyfter inte ett finger. På vägen hem från jobbet insåg jag att kacklet från 6 soon-to-be-tonåringar kanske inte var det jag mest av allt såg fram emot efter gårdagen. Sladdade därför in på Statoil och köpte en korv med mos, sen körde jag hem, parkerade utanför huset och njööööt av ensamheten.

IMG_2557
En halvtimme senare klev jag in i huset. My Godness. SOM unga brudar kan tjattra! 
IMG_2578
Middagen bestod givetvis av tacos. Lagom enkelt. 
IMG_2581
Det dom här tjejerna har gemensamt är tävlingsdansen och jag är så himla glad över hur bra dom är med varandra och vilket gemenskap de har.

 

Idag lördag … höll jag på att skriva. Det är onsdag och helgdag. Jag ska till Uppsala idag och hälsa på Sveriges enda 13-barnsmamma. The one and only.

 

… och när jag ändå är där ska jag in till Synoptik där för att hälsa på en av kompisarna som var med till Guatemala.

 

Laters!

 

 

 

 

LOADING..