Fuck sexy, nu är det isbjörnar på stan

Fifan, jag förfryser nipplarna av mig på riktigt. 

IMG_2511
Har det lite körigt på kontoret eftersom vi idag ska vara ute ur våra lånade 500 kvm. Igår hade jag 25 pallar kvar att fixa, idag återstår ett 10-tal men så är vi fler nu. Dock tar allt en jefla tid eftersom mycket ska packas om, hyllor ska upp, saker ska flyttas om. 
IMG_2513
IMG_2514
IMG_2515
IMG_2517
IMG_2516
Det tar ju ALDRIG slut!
IMG_2520
Ett gäng pallar och burar ska iväg till Hallstavik för lagerförvaring och då ska allt dokumenteras.
IMG_2518
Fördelen med att man har röven full är att tiden går fort. Nackdelen är att man är så slut fysiskt att man ser i kors när man sätter sig i bilen för att åka hem. Gudskelov har talibanen jullov … lika med hundvakt, så då har jag i alla fall inte det ansvaret …

 

Hinner inte prata i telefon på dagarna så på vägen hem passade jag på att ringa kompisar som jag haft som missade samtal under dagen.

IMG_2522

Klev innanför dörren och gick direkt ut till köket för nästa tjänstgöring.

IMG_2523
IMG_2531
Supergott även fast jag råkade ha i lite för mycket Dijonsenap så talibanen och hennes kompis skrek rakt ut en halvtimme senare: ”Herrrreeeeguuuuuud vad starkt!” och rusade ut i köket för att dränka munnarna under vattenkranen.

 

Mesproppar.

 

Efter middagen var det tvättjänst. Tror det är dags för ett snack med talibanen. Från att vara skitduktig och sköta sin tvätt själv har hon plötsligt fått amnesi.

 

 

”Tror du att dina lakan hoppar in i maskinen själv, eller?!”

IMG_2525

”Jaaa”

 

”Då kan jag meddela unga fröken att det här tjänstehjonet från och med nu avlönas med din månadspeng!”

 

Kan säga att det blev fart på unga damen.

 

Sen var det dags för min vanliga tända-ljus-runda.

IMG_2526
IMG_2527
Hittade två lampor i källaren i helgen men det blev inte så bra som jag trodde. Måste lösa det med andra lampor. 
IMG_2528

(Nä, det är inte jag som har målat på väggen där till vänster. Den där randen har suttit där sedan vi flyttade hit. Vardagsrummet är nog det som står sist på den en kilometer långa renoveringslistan, så randen lär få sitta där ett decennium till.)

 

Köpte två stycken vita fårfällar härom dagen och det var ett höjdarköp tyckte somliga i familjen.

IMG_2530
Sjönk ned i soffan, öppnade datorn. Lade upp gårdagens första inlägg. Har inte haft en sekund över. En stund senare skriver någon av er att ni noterade att jag fanns med i tidningen Amelia. Blev superstressad eftersom journalisten lovade att skicka mig ett ex innan den kom ut. På med jackan och iväg till dyr-ICA, men det är tydligen bara prenumeranter som fått den. Får vänta tills på torsdag. Bajs också.

 

Hem och dog i soffan igen. Skickade lite jobbmail. Det är ju mässa snart och jag behövde kontakta Stockholmsmässan. Gick in på deras hemsida för att leta fram adressen till den person jag skulle maila. Råkade gå in på en av deras andra sidor och hittade den här annonsen:

mavbild 2016-01-04 kl. 19.34.48

Det här är ett jobb som skulle vara som klippt och skuret för mig. Jag är sjukt duktig på att organisera, planera och fixa.

 

Nästa gång maken är en skitstövel ska jag nog söka jobb där. På riktigt.

 

Hejdå.

 

 1. Hej Mona. Fick hem Amelia i brevlådan igår, frågade gubben för skojs skull om han kunde gissa din ålder. 35-40 tippade han på…. Så du kan slappna av – reportaget och bilden blev jättebra. Du är vacker! glöm inte det.
  Kram fr Göteborg

 2. Shit vad göra ni har framför er.
  Måste kommentera då jag för första gången sett en annan människa hålla sin penna på samma sätt som min dotter, hon i lila tröja.
  Märklig hållning på en penna har jag tyckt i 20 år 😉
  Ha´de gott. // A-M

  1. Det är dottern och hon har haft grava problem med det där. Vi har försökt träna bort det då hållningen gör henne trött i handen, men det går inte…

   1. Men oj, vad lustigt. Då har vi likadana ”hålla-pennan-konstigt-i-handen-döttrar.
    För som sagt, jag har aldrig sett det tidigare än min egen dotter.
    Hälsa henne dotra din att hon ej är ensam.

 3. Så vad gjorde sen sist du hade 25 pall kvar 😉
  Nä fy vilken dag du har haft. Markservice finns inte utan sådant arbete delas i min värld.

  Du färgen du använde… är det bara bör trä/möbler eller finns det även för vägg?

 4. På tal om renovering,blev det att ni gjorde er hall,tänkte på den där filmen som ni gjorde,skulle i så fall vara roligt att se hur det blev.Kram

 5. Hoppas dagen gick bra. Känner jag dig rätt så fixade ni det.
  Nu måste jag ju köpa Amelia. Jag har inte läst den på skitlänge, men nu är det nog dags. Det var på torsdag den kom ut, va?
  Angående lamporna så borde de vara lite lägre så tavlorna bakom syns ordentligt (de är jättefina).
  Smart att hota Talibanen att ta betalt av henne för tvätten. Men hur gör jag då? Mina ungar har ju ingen månadspeng utan studiebidrag som går direkt till deras konton. Ja, ja, jag jobbar på det med tjat, snack och lite mer tjat. 😉
  Sköt om dig

  1. Du får väl göra som jag, lägga allt i säckar och bära ut. Behöver de sedan rena kläder/sängkläder osv får de tvätta själva…… Antingen lägger man det i tvättkorgen eller vad du nu vill ha det eller får de tvätta själva. Funkar skitbra om man inte mjuknar för fort 😉

 6. Jag har också en dotter som skriver på det sättet ☺. Beträffande tvätten så fick sonen i det här fallet en egen tvättkorg av sin moster och det löste problemet ☺.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..