Elisabeth Brandt, åklagare

Hej Elisabeth

 

Om allt som skrivs i den här artikeln är sant tycker jag att du ska säga upp dig. Du är en skam för rättsväsendet och jag hoppas innerligt att de som drabbats och de som i framtiden k o m m e r att drabbas, aldrig någonsin hamnar på ditt skrivbord.

 

Och du, f d polischefen, som det handlar om; är artikeln sann så gå och dö.

 

Med vänlig hälsning

Mona Lundgren

avbild 2015-12-28 kl. 18.25.56

 1. Jag läste också det där och blev så jävla arg!!! Fy fan säger jag! Varje dag så tappar jag mer och mer förtroende för det svenska rättväsendet! Det är ett skämt!

  1. Har inget förtroende för rättsväsendet överhuvudtaget. Ännu mindre vart det när min – då 12 åriga – dotters sk far vart friad från sexuella övergrepp på henne, för att de – särskilt utbildade poliserna för att förhöra barn – ”lagt orden i mun” på henne…

 2. Att alla inte är är lika inför lagen vet man,men när det gäller så här grova brott så måste det gå till på rätt sätt,hoppas verkligen att media inte släpper det här,fy fan vad arg man blir.

 3. Jag får – på riktigt – så jävla ont i varje cell, när jag läser sånt där! En polis är bara människa, men de SKA fanimej veta bättre än ngn annan, vad det gäller brott o definitivt dyl brott. Sen BORDE brottet i sig – ihop med pedofili o dyl – inte behöva drabba ngn. Jävla kräk!!

  1. Vidrigt brott och märkligt agerande av åklagaren, håller med. Men innan det gås för hårt åt POLISER vill jag bara uppmärksamma på att det finns många chefspositioner inom Polismyndigheten som innehas av civila, dvs ej poliser. Givetvis ska den moraliska kompassen vara korrekt hos alla anställda inom alla instanser i rättsväsendet men jag tycker det är synd att poliser eventuellt får skulden för något de kanske inte borde behöva få…

 4. Kan bara instämma! ! Läste artikeln och gick i taket! Så jävla vidrigt beteende. Om det stämmer ska hon bli av med jobbet pronto !!!

 5. Välkommen till verkligheten. En närstående har suttit oskyldig i fängelse på grund av att det var en ”fjäder i hatten” att sätta dit någon som denne. När ska folk vakna?!

  1. OBS! Ska tillägga att det givetvis inte var för något allvarligt, men poängen är att rättsväsendet fungerar inte. Andra länder skyddar folk som väntar rättegång i Sverige, eftersom Sverige inte anses rättssäkert.

  2. Jag, håller med dig! När ska folk vakna? När ska journalister våga ta reda på fakta? När ska det bli enklare för ev, oskyldigt dömd? När ska politiker våga se misstagen? Ännu en jul/nyår med smärta och funderingar!!! Ingen som helst tillit till rättsväsendet!!!!!

   1. Jag och fler med mig! Väntar fortfarande på att Sverige tillsätter en resning komution/avd. Dit, alla som fått orättvis rättegång/dom kan få en rättvis granskning….det, är inte bara den inlåsta som känner smärta! Situation är olidlig! Vakna och somna med detta. År ut och år in. Är värre som anhörig att genomlida!!! Valet finns inte till något annat. Pga att Sverige inte ‘vågar’ tillsätta den hjälpen, med risk för att dyra skadestånd får betalas ut för oskyldigt dömd! Skamligt av ett land som Sverige!!!! Vill ändå önska er alla ett gott nytt år.

    1. Det är för jävligt, rent ut sagt. Men det är heller inte lätt att som – i min erfarenhet – mamma försöka få ett barn att förstå att det INTE är hon som har gjort fel, när de friade honom. Hon – o förmodligen många andra offer – hade redan tagit på sig skulden, när hon talade om vad som hänt henne..

     Menar med detta att jag håller med dig, men det finns fler lidande även när det blir fel åt andra hållet också.

 6. Min svåger jobbar som FNpolis i Liberia, där har man mobjustis, på många platser klubbar man ihjäl nån man anser gjort fel. Jag föreslår att man kritiserar rättsväsende och om de gjort fel tar man det därifrån

 7. Googlar man lite grand ser man snabbt att denna kvinna var åklagare i målet om läkaren som anklagades ha dödat en baby vid Astrid Lindgrens sjukhus. Läkaren friades… hon verkar inte helt kompetent denna åklagare.

 8. Jag är nu målsägare i ett fall som den här Elisabeth Brandt är inblandad i det gäller en förundersökning mot en polis! det känns inte så förtroendeingivande att lita på myndigheten SU när man läser allting på nätet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..