Det här med att ta det lugnt

Fifasen som jag sliter på jobbet. Jag har svart bälte i att organisera och eftersom vi ska tömma en 500 kvm stor lokal, som vi lånat vägg i vägg med vår egen, och få in dom prylarna på våra egna 500 kvm, vill jag helst göra allting själv. Maken är nämligen helt värdelös på att organisera och de andra jobbarkompisarna har fullt upp med att packa ordrar.

 

Bortsett från 30 minuters lunchpaus så var det nonstop hela dagen. Trött som en örn sladdade jag förbi dyr-ICA på vägen hem eftersom jag hade lite paket att hämta ut. Gissa om jag blev glad över bloggläsares Maries julklapp. Hon driver Mim DesignNu för tiden ställer hon också ut på Formex (fackmässa för inköpare) så vi ses var sjätte månad och jag får alltid en massa tavlor av henne. Thank you dear!❤

IMG_2142

Jag prenumererar ju på Glossybox (… och på Man Box åt maken, för övrigt en skitbra julklapp) och 8 av 10 gånger får jag lådan hem direkt i brevlådan. Stor nackdel om man har en soon to be tonåring som är kleptoman de luxe och länsar den innan jag ens hunnit hem. Den här gången fick jag en sms-avisering. Halleluja, äntligen skulle jag få öppna lådan s j ä l v.

 

Järnet hem och öppnar andäktigt paketet. Borde ha anat ugglor i mossen när jag såg att lådan var blå.

IMG_2219
Om inte annat när jag såg den här unge herrn.
IMG_2220
Så jefla klart att det var The Man Box till maken. Den kommer en gång i kvartalet och då gör jag alltid ett snyggt inbrott i den för att se om jag kan tjuva något till mig själv. Den här gången fanns det dessvärre inget som hetsade upp mig.
IMG_2221

Kvällens middag från Linas Matkasse föll inte maken på läppen så han tillredde en av sina favoriträtter; ”Bullens Korv”.

IMG_2222

Trots min … ähum …  ålder har jag aldrig ätit det. Ever. Hört att många tycker dem är asgoda. Tog en tugga och trodde jag skulle kräkas. Fifan så vidrigt. 

IMG_2224
En kvart senare checkade jag ut. Helt slut efter dagens fysiska arbete och jag kan säga så här: händer det en gång vart fjärde år att jag somnar i soffan så överdriver jag inte. Sjukt trött. Och jag har inte ens kommit halvvägs på jobbet. 
IMG_2214

Idag tisdag. Julafton på torsdag.

 

Kanske idé att ta tag i det där med julklappar, eller vad säger ni?!

 1. Ta’t lugnt. Jag började igår och har både julklappar, en födelsedag och en tenta att fixa före jul. Såatteh. Det kommer ordna sig.

 2. Julklappstips:
  Kanske dags för talibanen att få en egen glossybox prenumeration i julklapp? Hepp! Så vart den klappen klar! Köp en oddmolly kofta till henne åxå så blir hon glad.
  Maken kan få en chark-korg med bullens korv, Onsalakorv och nån dryck att skölja ned med. Hepp! Så vart den klappen klar!
  Sen behöver du bara köpa till äldsta dottern…
  …ja och en present till dig själv från Nisse!
  god jul!

 3. Mmm, julklappar ja… Är på väg till stan NU! (Bor 15 mil från närmsta köpcentrum) har inte en enda klapp klar ?- mannen lämnades hemma ☺ med barnen, på så vis slipper jag många långa timmar på Jula!

 4. Julklappar?? Fixade den sista igår genom att få två biobiljetter som tack för deltagande av enkät. Perfekt julklapp till 8-åring som älskar att gå på bio 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..