När man är mer än lovligt smart

Jag har beställt ett par nya soffbord i betong av en bloggläsare men det har dragit ut lite på tiden. Nu står jag inte ut med det vi har längre och för ett par veckor sedan beställde jag några temporära. Eftersom jag är gift med en man som ska lägga sig i precis allt plus att han inte tycker att man ska köpa nytt, om man redan har något som f u n ge r a r, var jag tvungen att vara lite kreativ. Tålamod är dock inte min starkaste gren varför jag råkade beställa dom innan jag berättade det för maken.

 

Dagarna gick och jag började bli lite svettig. Visste att, om det bara stod ett par nya där en dag skulle det bli ett jefla liv på honom.

 

Ibland är Gud god. Tittar på svenska Bachelor. Sista programmet där alla brudar sitter i studion och bachelor-snubben ska intervjuas. Maken hatar program som dessa och sitter intill och spelar shack på iPaden. Plötsligt ser jag borden jag beställt i tv-studion.

 

”Du, dom där är väl snygga?”

 

Han tittar upp. ”Mm … ja … jo, det var dom.” och sjunker in i spelet igen.

 

Lord have mercy, I’m in!

 

I fredags kom dom. Hej och hå så bra det blev!

IMG_2205
 Jag är mest troligt den smartaste frun i finhooden.

 

Nu ska jag bara komma på en fiffig idé för att byta ut soffkadavret utan att han märker något..

LOADING..