Dum, dummare, skitkorkad

Härom dagen fick jag ett mail om att jag hade ett meddelande från en kvinna jag känner. Det stod i mailet att meddelandet fanns att hämta på en sida som heter WAYN. Jag klickade mig in och fick svara på om jag var man eller kvinna … och lite andra frågor. Tänkte inte så mycket på det. Noterade att ett av inloggningsalternativen för att komma till själva meddelandet var via Facebook … vilket jag valde.

 

Kom in på sidan men hittade inget meddelande från Eva. Däremot såg jag att jag nu signat upp mig som en av hennes vänner där. Såg ju bilder på hennes andra kompisar och det var inga konstigheter. Irriterad över att jag inte kunde se hennes meddelande loggade jag ur och det hela föll i glömska.

 

I ungefär en kvart. För då började det komma mail från den sidan. Mail från män som ville bli kompis med mig.

 

Sen höll det på hela kvällen och jag började förstå att Eva, typ 65 år och icke så datorvan, mest troligt hittat en sida som inte b a r a pysslar med kompisar world wide. Det verkar vara nån sort jädra kontaktsida.

 

Herrgud. Ibland blir jag mer än lovligt överraskad över hur jefla dum man får vara.

 

IMG_2128

LOADING..