Märks det att somliga får sköta sig själva på kontoret …

Medan vi packar ordrar som galningar så passar Nisse på att rota runt och roa sig själv på lagret.

IMG_1950
En vecka till, sen kan vi börja andas någorlunda.

 

Idag skulle jag ha jobbat med Stadsmissionen i Kungsträdgården och delat ut mat till hemlösa, men jag var tvungen att ställa in då jag måste gå till doktorn … fortfarande blod i urinen så jag är lite stressad över att njurarna tog stryk när jag var så inihelvitti sjuk i förra veckan. Det grämer mig hårt att jag inte kan vara med men hoppas att jag blir tillfrågad nästa år igen, eller vid andra tillfällen.

 

För övrigt kan jag meddela att jag tillbringat 3 dagar med att gå igenom nästan 35.000 mail. Min hårddisk pajade ju och jag fick en ny men då försvann mailen. De tre senaste årens mail lyckades återskapas men samtliga hamnade olästa i inkorgen. Jag som får hjärtinfarkt om jag har fler än 50, som är min absoluta maxgräns på obesvarade mail. Ni som inte har fått svar från mig, återkom igen. K a n hända att en del av era försvunnit.

LOADING..