Älska galna kärringar

Igår åkte jag in till stan för att träffa GeKås-gänget. Alla var på plats utom W som låg hemma i Vinterkräksjukan.

Vi hade bokat italienskt julbord på restaurang Trattorian på Norr Mälarstrand och jäklar så bra det var! 

  
  
  
  
 Dom här tjejerna är så jefla roliga att umgås med och jag är så GRYMT tacksam över min blogg som givit mig så många bra vänner.  
 
Fröken-Lena och Rektorskan.

 Ekonomi-Towe och SvampBob.

  Svamp-Bob
 Galna Erkii, jag och Snäll-Ann. 
 Maten var verkligen to die for!  

  
  
 När vi var i Ullared så letade Linda ihjäl sig efter en tvålkopp. Vi hånade henne rätt friskt och talade om att hon aldrig skulle hitta en (vilket hon inte gjorde heller) eftersom INGA människor använder sig av tvålar i den formen idag. Herregud s o m vi retade henne.
Igår hade hon med sig varsin julklapp till oss. Have one guess vad… 
  

  
 Det blir till att leta sig lite tvålfat framöver..
 Vi bestämde för övrigt att det här ska bli en årlig tradition. Sjukt kul. Det var bara W som saknades. We missed you honey!❤️

 Är det något jag har lärt mig de senaste året så är det att ta vara på tillfällen. Igår var ett sånt. Hade jag varit engelsk så hade jag avslutat det här inlägget med; I’m so blessed.

  1. Om jag vore engelsk hade jag sagt ”Im also blessed!
    Förutom att du är vacker både på insidan och utsidan så är du en av dom galnaste kärringarna jag känner and i löv u !

  2. Det var alltför länge sedan jag var här sist. Tyckte jag kände igen ”Fröken-Lena” Om jag inte har helt fel så är hon lärare på en skönhetsskola. Om dt är hon, vilket jag tror att hon är, så kan jag bara säga en sak. Jäklar vad hon är bra på att ta en missnöjd kund! Jag hade gått i skolan på olika behandlingar. Vissa vad bättre än andra, så är det i en skola. En dag fick jag en tjej som verkligen HATADE att massera. Det var hemskt för mig med. Jag klagade och Lena bemötte mitt klagomål på ett oerhört bra sätt och sedan efter blev det ”hej Kristiina, allt bra med dig?” Den skolan har jag rekommenderat till väldigt många som jag kände. Kul att ni känner varandra! Stockholm är liten. God jul Mona!/Kristiina från Papprika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..