Lucka nummer 13 – Smyckesklockor

I somras var jag och maken på en klock- och smyckesmässa. Vi hade nyligen köpt två e-handelssidor, Klocknet.se samt Shopbox.se men visste inte riktigt hur den branschen fungerade och jag ville därför inte berätta för er om dessa inköp. Smycken kan jag förvisso utan och innan, men klockor har jag ingen koll på alls. Bara på mina egna privata. Ville bli lite varm i kläderna först innan jag outade det för er.

Julkalender

 

På mässan träffade jag två tjejer som jag kände igen. För många år sedan drev de ett smyckesföretag som hette Miss Dee. V a r e n d a butik i hela Sverige hade dessa smycken. Det var dom som började med hjärtan i långa halsband. Minns ni?

miss-dee-hal_159156786

Företaget exploderade och få företag i smyckesbranschen har någonsin gjort samma succé, vare sig före eller efter. Sen hände lite tråkigheter med delägarna och företaget gick omkull med ett jättebrak. Tjejerna försvann helt och hållet. Tiden gick och mer tråkigheter hände: den ena av systrarna förlorade sina två söner i Tsunamin. Lite mer tid gick och de startade ett nytt företag: Deevotion. Dom har tagit fram en klocka av bra kvalitet som man kan variera armband på. Armbanden är tillverkade i kristaller, ädelstenar och pärlor trädda på läder. Till klockan kan man sen, om man vill, köpa ett vanligt armband som matchar klockarmbandets färger. Det här tilltalar givetvis inte alla, men tillräckligt många eftersom det börjar gå bra för dom. Jag gillar konceptet så därför har vi också tagit in dom. Så klart.

 

I veckan fick jag mina första två klockor, eller ja: ett urverk och två tillhörande armband. Brunt …

IMG_1923
… och svart. Armbandet till vänster är ett vanligt armband. 
IMG_1926
Det följer med ett verktyg som man pillar bort klockarmbandet med.
IMG_1932
Först fattade jag inte, men när man väl tittat på beskrivningen hajat så är det busenkelt. Bytte till den bruna varianten.
IMG_1934

Jaha, vad har jag att erbjuda er då? Vad sägs om att du får ett matchande armband på köpet utan kostnad (värde 395 kr) om du köper en klocka. Först väljer du alltså en klocka, HÄR! Sen går du in HÄR och väljer ett armband. MEN: du m å s t e skriva i kommentaren vilken modell av armband du vill ha. Suuuuperviktigt. Glömmer du det så väljer v i ett matchande åt dig!

 

För att vara extra  tydlig: du väljer alltså en klocka utifrån den färg som passar dig och vi bjuder på ett armband, förslagsvis i en annan färg. Titta under kategorin ARMBAND och välj där. Hajar du?!

 1. Hej
  Ärligt talat ibland undrar jag om vi alla är troll som vill samla guld och glitter. Hur ska jag får min glitterarm att sluta suga?
  Hur mycket kan man ha utan att det är hälsosamt? Det gör oss inte gladare, glittrigare, men inte lyckligare. Det vet vi, rent teoretiskt.
  Tänker på all plast som finns i våra världshav, allt som kastas, som köps, pengar som kunde gå till miljövänligare saker (som tjänster) eller till mindre lycksosamma. Vi gör vår egen lycka, ja men med glitter och krims? Jag vet varken ut eller in. Jag tänker inte ursäkta mig med att jag mår dåligt och det är den enda ljuspunkten i livet just nu. Vi måste tänka framtid. Våra barn och barnbarnsbarn gånger tusen. Pust vad jobbigt.
  Frågor denna Luciadag anno 2015.

 2. Och så var det dags att klocka vår uthållighet igen ……. För det kan väl aldrig vara så dåligt ställt att man tar tiden innan det är över?

 3. Hej, jag vill börja med att säga, att det är roligt att läsa din blogg! Har inte fastnat för att läsa bloggar innan jag började med din!
  Jag undrar lite, om man köper en klocka med ett extra armband. Ska man skriva in någin rabattkod eller inte, för armbandet (som du bjuder på) dras inte av på fakturan, görs det vid ett senare tillfälle? Eller har jag missat nåt?

  Hoppas du mår bättre snart!

  Hälsningar
  Cicci

  1. Hej Cicci, vad gullig du är, tack! Så här gör du: välj klockan du vill ha och sen skriver du i kommentaren vilket armband du vill ha. Armbandet är alltså ett vanligt armband som du kan ha utan klockan.. Jag mår lite bättre, tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..