Lucka nummer 12 – Brickor

numbers24 2

För några år sedan fick jag för mig att vi skulle göra brickor som inte fanns på marknaden. Jag kan inte rita över huvud taget, men har en pensionerad moster som är en f d copywriter och som jobbat många år inom reklam.  Jag frågade henne om hon kunde illustrera mina idéer, och det var inga problem. Problemet blev istället priset. Jag ville absolut ha dom tillverkade i Sverige och att det skulle vara brickor som man kan köra i diskmaskinen. Dyyyrt.  

487-04-06
IMAG3017 kopiera

Vi har förvisso sålt slut på det mesta men nu dumpar jag priserna på det vi har kvar i lager så det är först till kvarn som gäller. Perfekt julklapp till folk-som-har-allt eller till dom-man-inte-kan-komma-på-något-till.  Bilderna på hemsidan är asdåliga, men ni kan nog ändå göra er en klar bild. Sjukt bra kvalitet.

HÄR hittar ni dom!

 

PS Du vet väl att du givetvis kan gå tillbaka till gamla luckor och handla?!

 

LOADING..