Lucka nummer 11 – Badande babes

Jag vet att det är mitt i vintern men tänker ändå passa på att låta ett gäng damer får ett nytt hem. Samtliga bönor på hemsidan är döpta efter er läsare, bortsett från två: Mona och Mia (Törnblom), så känn er ärade, hehe.

Julkalender

 

Halva priset. God jul! Under kategorin Badande Damer … HÄR!

IMG_2849
IMG_2845
IMG_2853

 1. under en del bilder står de kvinna som ska sitta på en kant ..men bilden visar en kvinna som står …vad är de som felar ..texten eller bilden ..tänkte bara om man villa ha en som står å så får man en som sitter ..inte så kul precis

  mvh ingrid

 2. Jag har blivit helt kär i Räder-lampan, cylinder, med fåglar. Så där så att jag bara måste ha den. Vet precis vart jag skulle ha den här hemma. Men så ser jag att den är sluuuuuuut….. Tror du att den kommer att komma in i lager igen någon gång?

 3. Tycker det är sjukt roligt att du har damerna på erbjudande just idag (även om det är en slump). Du har ju döpt en av dom efter din läsare Kita och idag är det nämligen Kitas födelsedag!

  Jag måste skicka länken till henne 🙂

 4. nu har jag fått mina badande damer ..jätte fina å pryder upp en hylla i badrummet 🙂 men har en liten fundering
  den stora med rosa baddräkt 32 cm camilla kostar på rean 49 kr
  den lilla lillemor 13 cm kostar också 49 kr?? ..men den lilla blåa axelina 14 cm kostar bara 25 men den bredvid lika stor karina 14 cm kostar 49kr ??

  vad beror pris killnaderna på ..är de storleken eller utförandet av bäddräkter eller hur många du har kvar ??
  brukar ju vara så att de som är mindre är billigare än de som är större är min tanke
  mvh ingrid

 5. Vi känner oss oerhört smickrande av att få rabatt på skit ni egentligen tänk slänga.;-) jag kissar på mig över hur korkade människor är. DU e bäst Mona men sluta försumma oss och håll dig på rätt sida vad gäller att sälja dig. Happy holidays!

  1. Ingrid, du har SÅ fel,faktiskt. Ta dom där ljusstakarna till exempel; inte min stil alls, men vi sålde slut på nästan alla. Just för att vi säljer ut dom så billigt. När du är grossist måste du byta ut ditt sortiment mellan varven. Dessa ljusstakar har vi haft i flera år. Alltså tillverkat nya hela tiden, men nu måste vi förnya oss och ta in lite annat. Adventslådan i smide är den av alla julprylar vi säljer mest av. Halmbockar säljer ALLTID men jag har femtioelva tusen lådor och måste bli av med en hel del då jag behöver tömma en lokal. Vidare ska vi sluta med ett märke vi har varit distributörer av i 10 år och därför skall deras grejer säljas ut. Så nä, du är ute och hojar lite här, men det gör inget, jag gillar dig ändå, haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..