Lucka nummer 10 – Tick Tack

Med tanke på att varenda kotte har en mobil, och därmed tillgång till klockan så är det ju himla märkligt att det säljs klockor som aldrig förr. Himla bra att vi köpte en klocksajt för några månader sen då’ra. Två sajter; Klocknet.se och Shopbox.se. På Klocknet är det 98% klockor och på Shopbox 50% … ungefär, resten är smycken, väskor m.m.

Julkalender

 

Klockbranschen är mycket, m y c k e t, speciell. Det är leverantörerna som bestämmer priserna och tänk om alla ni kunder visste att större delen av de märkesklockor som säljs på nätet är kopior, eller original fast köpta på ohederligt sätt. Det här vet alltså inte ni konsumenter. Även om sajterna är seriösa, eller vill vara seriösa, så ställer klockleverantörerna stora krav på oss. Så stora att nästan alla inte kan uppfylla dessa. Därför köper man in märkesklockor ”på sidan om”. Svårt att förklara i ett kort inlägg. Vissa klockleverantörer kräver att man har en butik, Rolex t ex,  annars får man inte sälja märket. Det finns två klockmärken vi verkligen vill ha och snart har vi kunnat tillmötesgå de extrema tekniska krav leverantören har.

 

Ett hett tips om företaget säljer kopior eller har köpt in klockor ”under bordet” är att titta på priserna. Är dom FÖR billiga så kan ni dra öronen åt er, just saying. Vi är strikt hållna av leverantörerna och de är dom som styr priserna i mångt och mycket. Ska vi ha en kampanj så vill dom gärna veta det.

 

Shopbox kommer bli min bebis eftersom jag gillar accessoarer. Därför har jag fixat lite bra priser på några av våra klockor. MEN, för att du ska kunna få det så m å s t e du använda dig av koden: OXXO25, annars är du stenrökt. Klicka på bilderna så kommer du direkt till just den klockan på hemsidan. OBSERVERA att det är 25% ytterligare på det nedsatta priset som gäller!

9-2nb
9-2B
9-2p
9-7
9-2w
9-2r

 

Du vet väl att man kan gå tillbaka till gamla luckor och handla?! De är öppna så länge varor finns på hyllorna…

LOADING..