Vilka är bäst?

Nu till veckans ytligare avdelning. (Eftersom jag fortfarande inte är okej så har jag plötsligt all tid i världen att surfa runt halva jorden …)

 

Jag hatar att ha brödrosten framme och undviker därför att köpa ”rostbröd” för att slippa se kadavret. Problemet är när maken handlar, då går han loss på hela brödhyllans rostsortiment och kommer ofta hem med åtminstone två olika varianter. Han skulle kunna leva på rostade mackor. Det här har vi tjafsat om i över ett decennium … för det finns ju inga viktigare saker att bry sig om …

 

Har med åren blivit en smula visare och eftersom det inte går att få honom att ändra sig har jag kommit på en annan lösning. Ska skiten stå framme så kan det åtminstone vara en snygg brödrost. Jag väljer mellan dessa och vill veta om ni har någon av dom och ifall de är bra. (Och ja, det måste vara en för 4 bröd. Och jaaaaa, j a g tycker dom är snygga, okej?!)

creme brödrost KA
dualit

När jag ändå håller på. Det är ju GIVETVIS superviktigt att min vattenkokare står framme varje dag eftersom jag dricker te varje dag, hehe.

 

Ni som har koll; vad är skillnaden mellan dessa två … vilken är bäst?

vattenkokare
Kitchenaid_vattenkokare_vit

Well, jag SA ju att jag har all tid i världen till skitsaker just nu.

LOADING..