Lucka nummer 6 – Superfina sido/hörnbord

numbers24
Jag har ett gäng bord/avlastningsbord som tar för mycket plats på kontoret varför jag tänker dra iväg dom billigt nu. Hittade dom i Indien när jag var där och jag älskar dom för att de är så lättplacerade. Dock ska erkännas att jag har målat om det jag har tagit hem.
Bord 1 låda
Bord två lådor

Fraktavgiften är 49 kr inom Sverige. HÄR hittar ni sidobordet och HÄR hittar ni hörn/sängbordet!

 1. Själva fan också att man ska vara så fattig just nu. Har dreglat över de där borden sen du först skrev om dem. Turkost är seriöst den vackraste färgen jag vet. Får spara bilderna och typ sätta upp på väggen eller nåt, haha! 😀

 2. Mona. På tal om nåt om nåt helt annat. hoppas du använde din ?spray. Den funkar ju ????????. Har köpt en från dig med tanke på att när mannen går på toa så säger jag som hans arbetskamrat sa : jag känner liket men ser det inte ???. Själv luktar det baaaaara parfym när jag besöker toan ???????. Kommer att vara en återkommande kund . Så tack för den ??????

 3. Hmm, det är i dessa vi ska förvara butpluggen – förlåt pennan, ställa ramarna med lättklädda män på, ställa tomten på och lägga vinöppnare i men var gör vi av filten?? Använder som duk?? …….

  Ska hämta mina ljusstakar i morgon, frågan är julklappar eller behålla……

   1. Fast… vill inte vara ett troll nu men undrar och har svårt att vara tyst då:-)…. varför väljer man att dumpa en nära vän när hon befinner sig i sin största sorg? känns absolut inte ok.

    1. För att man själv hamnar i en extrem kris, som är bortom allt du kan tänka dig. Du har ingen jävla aning om vad som försiggår vare sig hos henne eller hos mig. Du får ursäkta, men att ha förutfattade meningar om något man inte har med att göra, ”känns absolut inte ok”. Frågor på det?

 4. Ja jag har faktiskt massa frågor eftersom jag frågade ur en diskussionssynpunkt, inte med inställningen att jag har rätt på något sätt. Men efter ditt hotfulla mejl om att jag kommer att hamna i helvetet med mera för min kommentar . så känns det inte helt ok tråkigt nog.

  1. Vännen, sluta nu. Det jag menade i mitt mail till dig var att du skulle koncentrera dig på viktigare saker i livet eftersom vem som helst kan hamna i ett helvete man aldrig hade räknat med. Kan du snälla lägga ned nu. Du kommer inte få något svar från varken Magdalena eller mig. End of discussion.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..