Lucka nummer 5 – VinoVino

numbers24 2
Vi är ju grossister inom heminredning och därmed ställer vi ut på mässor några gånger om året dit inköpare går för att handla in till sina butiker. Vi har två företag inom den här branschen. Ett heter Hemslöjdsprodukter och där ritar vi smide. Allt från skohorn till stora ljuskronor. Vi har kunder som Svenskt Tenn och Norrgavel. Plus en jädra massa andra butiker runt om i Norden. Det är alltså våra egna grejer.

 

I det andra företaget är vi distributörer av olika designmärken. I just det bolaget ”stoppar” vi in egna designprylar som vi hittar när vi själva åker på mässor utomlands. Genom åren har vi ramlat på lite grejer som blivit storsäljare, just för att de inte bara är snygga utan också väldigt bra.

 

Ett bra exempel på det är den här vinöppnaren. I början gick det trögt att sälja in den till butiker eftersom det finns en miljon på marknaden. Dock är alla långt ifrån bra.

 

Men, trägen vinner för när kunderna väl kommit på att den ÄR svinbra, well, då har den sålt som smör. Den har en slags hydraleffekt som alla män tycks älska. Själv ger jag ofta bort den när vi ska på middagar, alltid lika uppskattat. Mycket lätt att hantera men det är bra om man tittar på infolappen innan man provar den. Tricket är att hålla in handtaget, annars funkar den inte alls.

 

Den ser kanske inte så sexig ut, men trust me; man använder i n g a andra efter att ha köpt den här, som vi kallar VinoVino. Det är alltså vår egna produkt som vi köper direkt från fabrik. Just därför kan jag nu ge er ett kalaspris på den. HÄR hittar du den!

VinoVino

Perfekt att ge bort i julklapp!

LOADING..