Good morning, Får jag lov att bjuda på teater här i hufvudstaden?

Jag går alldeles för sällan på teater, trots att det är så himla roligt, men nu är det dags och i samarbete med Göta Lejon så tänker jag tävla ut lite biljetter.

 

Jag har aldrig rekommenderat något utan att skaffa mig egen erfarenhet först, men nu har jag hört så mycket bra om just den här föreställningen att jag chansar på att göra det innan jag själv har sett den. Duon Wahlgren & Kjellman levererade ju duktigt bra när de körde Priscilla på samma scen varför jag inte är särskilt orolig.

affisch

 

… och att jag vill se den beror i huvudsak på fyra av skådisarna: Björn Kjellman är sjukt bra, Maria Lundqvist är topp tre av Sveriges absolut bästa skådespelerskor alla kategorier och Pernilla Wahlgren är en av få personer jag verkligen respekterar i hennes egenskap av entreprenör (och skådis). Hon, Carolina Gynning och Charlotte Perrelli ska ha all cred för att de är så fantastiskt framgångsrika människor. Hårt arbete ger alltid resultat. (Även om ingen av dom orkade svarade på mina frågor om annonsering i bloggbranschen och hur sånt funkar,  då jag mailade dom för flera år sedan.) 

 

Sist men inte minst; Ola Forssmed. Herregud så galet bra han är! Sveriges roligaste scenskådespelare. Lätt. För regin står Edward af Sillén, samma kille som är ansvarig för all underfundig text i sketcher etc under Melodifestivalen. Sinnesjukt kul snubbe.

 

Tre av er läsare vinner två biljetter vardera. Det vore himla kul om någon utanför Stockholm blir the lucky one. Ni får ta er till teatern på egen hand, men det kan ju vara en superkul helg på tu man hand eller varför inte ta med bästa kompisen, brorsan, syrran eller grannen?!  Tävlingen avslutas imorgon kl 10.00

För att vinna vill jag veta nedanstående:

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Vem har ritat Göta Lejons kopparbaldakin som sitter i entrén?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 1. Hej igen. Lämnade mitt svar tidigare idag men glömde då att skriva var jag min hemort är. Tänkte på det att du skrev om att du gärna såg någon vinnare som kom utanför Stockholmsregionen. Jag bor i Ulricehamn och om jag skulle vinna så skulle jag ta med min mamma på en tur. Hon har nu i höst opererat sin andra höft och har haft det rätt besvärligt. Det vore underbart att överraska henne med en biljett och kanske kan man köpa till ytterligare en och så kan min syster med följa med. En helg mamma – döttrar är ju alltid trevligt.

  Bara för att så kommer svaret på frågan ytterligare en gång. Einar Forseth.

  Önskar dig en underbar helg.

  /Åsa

 2. Svar : Einar Forseth
  och jag bor i vackra och ljusa Kramfors uppe i Höga kusten Ångermanland men tar väldigt gärna en tur till Stockholm för att roa mig med en trevlig teater.

 3. Tjoho i sjukstugan. Hoppas du snart är på bättringsvägen. Saknar dina inlägg, men kan gott vänta tills du är på tå igen. Är dock lite nyfiken på vilka som vann biljetterna?
  Kram och krya!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..