Nextory – ett roligt samarbete

Jag gillar att läsa. Mycket. När ljudböcker introducerades på den svenska marknaden stod jag först i kön och köpte shitloads med dvd-skivor. Problemet är att jag inte tycker att varken böcker eller skivor är så miljövänliga. För ett par år sedan gjorde jag mig av med drygt 600 böcker som bara legat och skräpat i källaren. Jag läser a l d r i g en bok två gånger så varför gå och köpa en? Undantaget är biografier och faktaböcker. Eller om det kommer en ny bok som inte hunnit släppas som e-bok-/ljudbok, och det är en bok jag absoluuut måste ha pronto.

 

Hur som. Det finns flera bra aktörer på marknaden men jag fastnade för Nextory då de är störst på just e-böcker. Me like.

IMG_1691
Sen gillar jag när man kan sitta och läsa en bok via telefonen/iPaden och dra iväg i bilen och fortsätta med den, fast då gå över i lyssnarläge, som e-bok alltså. Skitbra. 
IMG_1703

Nu kan jag erbjuda er att prova en månad gratis. Utan förbehåll. Vill man fortsätta som kund så gör man det. Utan bindningstid. Eftersom jag/vi för första gången på flera år inte har någon pop up-butik tänker jag vara ledig i jul Helt ledig. Jag drar en bok på två dagar, om jag får sitta i fred, så have one guess om jag kommer vara kontaktbar, hehe.

IMG_1720
För att ni ska kunna få en hel månad gratis MÅSTE ni gå in via denna länk, här och se till att MONA står inskrivet som kampanjkod! Erbjudandet gäller tom den 10/12/15.

 

Och jag skojar inte om att ni verkligen måste använda er av den länken. Det gjorde nämligen inte jag när jag reggade mig och därför får jag bara de första två veckorna gratis. Morr.

 

Med vänlig hälsning

Korkad Femtioårig Kärring

 1. Tack! Jag har en bok som jag måste läsa innan nyår och det här passar PERFEKT. Då kan jag lyssna på den i bussen! 🙂

  Jag valde att inte tävla i oral-b tävlingen eftersom jag anser att jag inte är behövande, jag anser att det finns andra som har större behov än jag…. /Säger hon som avstår från frisktandvård för att det blir dyrare än att göra en undersökning och laga ett hål om året. (och JA, jag har räknat på det. Flera gånger!)

 2. Jag har abonnemang på Nextory och ja, de har stort utbud men även oerhört mycket buggar. Vet inte hur många gånger jag har installerat om appen och ändå försvinner böcker, sidor i böcker, bokmärken… Ja. Man får ha tålamod helt enkelt. Bra att veta 🙂

 3. Suverän grej!! Älskar böcker!!! Meeeeeen är det gratis när det kostar en krona? Japp en krona är typ gratis, men jag måste ju ändå uppge mitt kortnummer och så! Helt klart värt det ändå, förstås!!! Du är bäst!!!

 4. Jag är bokmal i perioder. Just nu har jag ett stort lässug!

  Föredrar böcker eftersom jag är hopplöst efter på teknikfronten…

  (Gissa hur många unga som blir imponerade av min mobil med knappar : )

  Kan du inte göra ett inlägg med dina bästa boktips? Så kan universums bästa bloggläsare fylla på med sina i kommentarerna?

  Tack på förhand!

 5. Morgongrusig i ögonen tittar jag på första bilden och undrar vad som tagit åt dig, om du gått helt bananas med läppennan tills jag inser att det är Nisses öra. 🙂

 6. Och jag är precis tvärtom, gillar inte alls att läsa böcker via platta. Tycker jag sitter tillräckligt mycket i skärmljus på jobbet, så jag tycker det är såå skönt att slippa det när jag läser. Då föredrar jag helt enkelt vanliga böcker 🙂

  1. Mm, jag tyckte som du. Länge. Sen tappade jag bort en bok som jag höll på att läsa och var skitsur. Tokvägrade att köpa den igen. En kompis hade den nedladdad så jag lånade hennes läsplatta och efter det var det kört.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..