Den som vann Oral-B’s värstingborste

Jag fattar inte varför jag håller på med sådana här tävlingar eftersom det är LIKADANT varje gång: läser era motiveringar, grinar som en 3-åring för vissa berättelser och önskar att jag vore rik och kunde ge bort till a l l a.

 

TACK alla som tog sig tid att skriva en motivering. Jag fick lite hjälp med att ta fram en vinnare då jag helt omöjligt kunde fatta ett beslut.

 

Det blir Jeanette Gunnarssons bror som får den, för att han lyckats ta sig ur sitt beroende. Han läser knappast min blogg varför jag hoppas att du Jeanette framför ett jättestort grattis till att han klarat kampen, so far.

 

Jag skulle vilja vinna tandborsten till min lillebror. Han blev som 14åringen alkohol/drogmissbrukare och har i eftersviterna fått enorma problem med tänderna. Så extremt att han skulle få behålla 8 tänder och få en nota på nästan 60000kr för att få ordningen på de. Han lever just nu med att konstant borsta tänderna och att använda plackers/tandpetare. Min nu 23åriga bror är ren sen 4 år tillbaka, men tänderna kommer han förlora innan han är 30år om han inte kan få hjälp. Denna tandborste har jag en stark känsla av att han kommer få en ny insyn på hur viktigt det är med tandvård och jag skulle även tro att den kan var med och bidra till bättre munhälsa i de skick han är i nu. Chansen till att få behålla de få tänder som ännu inte är helt trasiga är större med en riktigt bra tandborste!

 

Sen vill jag tacka dig Josefine Persson Carvajal för din jättefina kommentar, ujuj så varm i hjärtat jag blev.❤

 

Och du Mireille; älskar den här kommentaren: ”Hej Mona! Vill börja med att tacka för en superhärlig blogg och även om jag kanske inte tillhör din åldersskara av läsare (jag är 30 år) så vill jag ändå säga att du verkligen är underhållande! 

 

Jag ska berätta något för dig darlo: jag har mest troligt bloggvärldens mest spridda läsekrets när det kommer till ålder. Vid en undersökning för några år sedan kunde vi konstatera att ni läsare är 16-87 år där merparten är mellan 30-45 år så honey, you’re in the club!

 1. Vilket bra val! Hoppas lillebror får behålla sina tänder eller får hjälp att behålla / förnya dom. Att förlora tänderna oavsett ålder måste tillhöra en av de mest förödande händelserna för självkänslan.

 2. Åh tusen tack för vinsten!!! Jag kommer framföra ett extremt stort grattis till honom från dig! Och jag lovar du kommer få en uppdatering längre fram om hur de går för honom. Ha en fantastisk helg! Varma kramar Jeanette

   1. Va?!?! Ska inte vi få veta att det går bra för grabben??
    Håller tummarna för honom och skickar med ett stort gratis till att ha tagit sig ur skiten! Ok till tandborsten också….

 3. Mycket bra val av vinnare! <3 Avstår ofta från att tävla eftersom det finns så tokmånga som är värda vinsten mycket mer…

  1. Jag tänker precis som du Hanna, visst är det roligt att vinna något men ännu roligare att saken går till någon som har större behov av den än vad jag har. Grattis och lycka till till Jeanettes lillebror, ett mycket bra val Mona.
   Charlotta

  1. Näpp, orkar inte. Det tar så sjukt mycket tid att stå där så i år hoppar vi över det. Vi körde ju två pop up:er förra året och det blev lite för mycket!

 4. Inte din åldersskara? Jag är 26 nu och har läst Monad blogg sen jag var 18-19. Känn på den!
  Det är så jäkla härligt att läsa en blogg där personen som skriver är, inte bara grymt underhållande, men också sympatisk och använder sitt bloggande för att hjälpa andra! Du är grym Mona!

 5. Jag har faktiskt suttit o väntat på utlottningen och hoppades på o vinna. Men nånstans visste jag att de fanns många som förtjänade det mer 🙂 vill dock säga att DIN kommentar gjorde hela min dag! Så tack!!

  1. Jag kände lite likadant. Man hoppas ju lite på vinst själv men det finns dom som förtjänar det mer. Grattis till Jeanettes bror, en värdig vinnare!!

  1. Hej. Såg din kommentar idag, har missat den innan. Min bror kommer tyvärr inte få något tandvårdskort fören allt i munnen är fixat för honom. Detta är kollat väldigt noga. Men tandborsten har gjort under mot allt kliande i tandköttet på honom. / Jeanette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..