Same same and no difference

Står i kön på CityGross och läser löpet på kvällstidningen, är aningen trött efter att ha packat en miljard ordrar och tycker att det står SKRATT-siffror…

IMG_1684
Men å andra sidan antar jag att det är samma lika va?

 1. Hej Mona. Du har inspirerat mig att åka till Ullared. Bir 1,5 timmes bilväg därifrån men har ändå aldrig varit där..förrän igår… Stod bland annat trosor på handlelistan. Min man hittade någon sexig historia som han visade mig. ”Mjäe, det där ser mer ut som hårband. Du fattar satt som där trådarna inte ens kommer synas på mig nu när jag är gravid va? Jag tänkte köpa dom här” sa jag o visade stolt upp Mona-trosorna som jag sett i din blogg. HERREGUD. Som att ha en rosa glittrig flygande pegasus på sig. Fantastiskt

   1. Men du vet Mona, Skomakarens barn. Jag tror du är oftare i Ullared än oss som bor inom 10 mils radie. Jag var dock där i lördags. Klockan 7.45 var vi där och det var smockfullt på parkeringen! Jag ska hädanefter alltid hålla mig till tisdagskväll innan lön. Då har man placet för sig själv.

 2. Provar detta forum då jag inte fått svar på mail angående Spray Tan (eller vad det heter). Behöver ha hjälp med vilken jag ska välja! //Tack, Tina

  1. Hej Tina, vad exakt behöver du hjälp med? Det finns två varianter, en Clear. Genomskinlig som främst är för ansiktet (mindre flaska) och som ger färg efter några timmar. Jag tycker den är jättesvår just eftersom den är genomskinlig innan färgen visar sig. Dock är det många som föredrar den. Själv kör jag Bronze. Den kan man ha även på kroppen (det kan man så klart med Clear också, men den räcker inte lika länge) och räcker till 3-4 helkroppssprejningar. Bronzen funkar som så att du sprejar dig på kvällen, går och lägger dig (kommer det färg på lakanen så går det bort utan några som helst problem) går upp på morgonen, duschar. All överskottsfärg försvinner och kvar blir en sjukt snygg ”bränna”. Det man ska komma ihåg med Bronzen är att ÄVEN om man får en splash-fläck när man sprutar, dvs en blaffa för att man kanske råkar ta i för mycket, så TA INTE BORT DET. Ojämnheten försvinner nästa dag i duschen. Dont ask me how, men det är så den funkar. Om du söker här på bloggen så får du fram en video som jag spelat in, där man kan se just hur en sån där fel-fläck försvinner i duschen. Sök på TanCan. Du kommer a l d r i g att använda någon annan Brun Utan Sol eftersom det här är marknadens bästa. Jag lovar. Du blir inte orange om händerna, den stinker inte och den innehåller inte konstiga kemikalier! Färgen sitter i upp till en vecka, beroende på hur hårt du skrubbar dig när du tvättar dig.

   1. Jag råkade somna med kinden i handflatan och där satt färgen som berget. Däremot blev det ingen skillnad i fejset av tilltaget.

   2. Haha! Går det att svara mer utförligt;)? Stort tack! Order om 4 st Bronze kommer inom kort. Lite julklappar ordnade. #klapparmigsjälvpåaxeln.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..