Ibland är det svårt att inte rekommendera

Reklam/Samarbete

Jag får ju shitloads av frågor om bloggsamarbeten och säger nej till det mesta men då och då ramlar det in något som faktiskt är riktigt bra. Du som inte gillar reklam kan ju sluta att läsa här men ni andra vet att jag aldrig rekommenderar något som är skit. Nu har jag testat och kan LÄTT stå för det här samarbetet!

 

99% av alla kärringar rakar sig och det finns rätt många rakhyvlar på marknaden. Några bättre än andra. Jag har tidigare pratat om bra hyvlar och det är inget snack om saken att det är ett par tre märken som är i topp.

 

MEN. Det är i n g e n som har kommit på den geniala idén att ha ett inbyggt serum som är fuktgivande. Förrän nu. (Det är möjligt att jag är sist på pucken och att ni redan har koll på det här.) Det finns alltså en tillverkare som heter Wilkinson Sword (ett av de två världsledande…) som för 5 år sedan lanserade en hyvel för män. Den skakade om hela marknaden då den även hade en vårdande effekt. Never seen before. Den blev en succé och företaget insåg att de borde utveckla en liknande hyvel för kvinnor. Efter en längre tids tester och utveckling har de nu lanserat Hydro Silk för oss tjejer.

IMG_1368

”Jaja, OCH?, hyvel som hyvel!” säger ni.

 

Eller inte, säger jag. Är det något jag har stört mig på genom åren så är det att, när jag reser bort och tar med mig rakhyvel (just in case om jag har glömt att raka mig … vilket jag givetvis always har) så måste man ju alltid ta med sig tillhörande gelé/skum. Sjukt irriterande eftersom det tar plats i necessären.

 

Men, nu behöver jag inte det längre och det är det som är det fina med den här hyveln. Runt bladen sitter det små vita pluppar;

IMG_1388
Man börjar med att hålla hyveln under varmt vatten. Då ”triggas” dom igång och avger ett serum som har samma effekt som gelé/skum. Eller nja, det är till och med bättre då det har en fuktgivande effekt. (Och nej, serumet tar inte slut på en rakning.)

 

Jag har slutat att smörja in benen efter varje rakning. Det behövs inte.

IMG_1389

Nu kan ni få testa det här mot en kostnad av 19 kr för ett provpaket. Gå in HÄR och läs. Ser nu när jag länkar att dom har en massa andra roliga grejer på hemsidan också.

 

När jag gör sådana här samarbeten går jag alltid in och kollar upp bolaget bakom för att se att det inte är något skumraskföretag. Det är det inte och i vanliga fall är jag emot abonnemangsform av alla slag men jag har inga problem att haka på det här.

 

width=1

  1. För 4 år sedan, kalasbra men håren kommer tillbaka om man inte underhåller. Nackdelen med den var att det tog skitlång tid då munstycket är m y c k e t mindre än på de som hudvårdssalonger har. Jag är lat så jag rakar mig nu. Har dock mycket mindre hår..

  1. Ja exakt Jag använder bara flytande tvål eller balsam Funkar hur bra som helst
   Och nog har det funnits hyvlar med ”serum” rätt länge
   Har för mig att det inte är lättaste saken i världen att säga upp abonnemanget hos den här firman…

 1. Jag har i massa år använt mig av deras Intuition. Nu rakar jag inte benen (då jag inte har hår på benen… 😉 ) utan bara under armarna, men älskar att kunna göra det i duschen när man ändå väntar på sitt balsam. Gillar oxå att man får hem nya rakhyvlar på abonnemang. 🙂 Så som erfaren kund till detta företag kan jag bara rekommendera dem.

 2. Jag har använt den i många många år och det du inte nämnde är att dom skickar hem ett packet rakblad med jämna mellanrum så man står aldrig utan, vilket är super! Min sambo har dock stuligt min hahaha an använder den för att raka huvudet med, väldigt skonsam!!
  Trevlig kväll på dig!!

  1. Tiden går fort när man har roligt! Det stämmer bra och dom är också skitbra, det var också det jag insinuerade i början av inlägget. Det som skiljer dom åt är att med den här så behöver man ingen gelé/rakkräm, vilket jag tycker är skitbra. Det är alltså mer en smaksak. För min del.

   1. Jag har aldrig behövt kräm. Är det inte bara engångshyvlarna som inte har inbyggd funktion som smörjer. Jag blir tyvärr lite skeptisk över svängarna hit och dit. Trovärdigheten är väldigt viktig för mig.

    Alltså två mycket bra produkter.

    1. I hear ju, men du läser nog inte vad jag skriver. De förra är svinbra, dessa är aningen bättre eftersom jag blev tokhooked på att de har ett inbyggt serum. Jag kan absolut inte raka benen utan gelé/skum så för mig passar dom bättre.

 3. Fanns nån liknande från WS förrut, med en lång grön sträng vid bladen och som innehöll aloevera och blev till lödder när man rakade sig. Bra på ett sätt men strängen blev utsliten till slut och lossnade eller vad som nu hände (var över tio år sen tror jag så minns inte exakt vad som hände). Men kan ju ha utvecklats sen dess och blivit bättre (konstruktion osv). Kommer testa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..