När man har noll koll

Herregud, igår blev det fart på kärringen. Var ute i några ärenden och såg att flera här i finhooden hade fått upp all julbelysning. Blev superstressad och drog ned till källaren för att rota fram alla grejer. Ut och sätta upp fasadkransarna.

IMG_1262
IMG_1253
Upp med julstjärnorna.
IMG_1249
Under hela tiden tänker jag ”sweet Lord, jag har a l d r i g tidigare glömt bort 1:a advent!” och skänker en tacksam tanke till en av grannarna. Det var i deras fönster jag först upptäckte vad det var för dag.
IMG_1248
Men, när jag var klart med allt ringde maken och frågade vad jag pysslat med under dagen medan han tillbringade sin söndag på jobbet. Jag berättade.

 

”Ehh, vadå 1:a advent, det är NÄSTA söndag!”

 

Så bra. Jefla grannar … och andra på byn. Men å andra sidan kan jag ta det lugnt i helgen…

 

För övrig är dessa svindyra icke-att-förväxlas-med-kopior adventsstakar det SÄMSTA köp jag ever har gjort.

DSC00855
Svårt sugen beställde jag 4 stycken för ett par år sedan. Maken blev tokig. ”Vafan ska du med dom till, vad är det för fel på de vi har?”

 

Men jag stod på mig. När de väl kom hem insåg jag A) de var alldeles för stora för våra fönster, inte alls som jag hade tänkt mig. B) de lyser knappt. Alltså, skenet är så svagt att jag blir lika jefla sur varje gång jag tittar på dom. Vilket är varje dag tills de åker ned efter nyår. Har försökt att köpa andra glödlampor men det hjälper inte. 

DSC00854
Och inte kunde jag skicka tillbaka dom eftersom jag ställt till sånt sabla liv för att få dom.

 

Jäkla skitljusstakar.

LOADING..