God morgon

Svåra val idag:

 

Tömma och göra rent alla köksskåp samt ta fram alla vinterkläder-skor

 

eller:

 

Åka till Skandinaviens största galleria; Mall of Scandinavia och spendera dagen där

 

Fifan vad svårt. Får nästan köra sten-sax-påse…

 1. Åk till MoS, mycket roligare! Och när du ändå är där så köper du nya vinterkläder-skor så slipper du ta fram dem sen, då är det ju bara köksskåpen kvar till en annan dag ?

 2. Jag spenderade dagen med att, tillsammans med mamma, måla skåpen som utgör stommen till min säng och sätta insyns skydd på mina fönster. Hade aldrig gett mig in i ett nyöppnat köpcenter en lördag. Tvi vale för sådana folksamlingar.

 3. Min kommentar har inte alls med det här att göra… Inte ens om man letar noga!
  Men men, jag har ju som en del andra av dina läsare köpt village candle av dig. Döm av min förvåning när ljuset exploderade över bordet, mig, soffan och mattan! Det brann på sluttampen och när jag kollade sen var det en större bit och en mindre bit som släppt men skit vad det stänkte, överallt.
  Är det något som du vet har hänt förr? Drar mig för att köpa nya ljus nu, även fast Favvon är slut ( och exploderad).

   1. Har ingen annan varit med om det borde ju risken att det händer igen vara minimal?
    Sen är det ju så att inget ont som inte för något gott med sig. Jag har börjat att gå in stenhårt här hemma för en ny matta i vardagsrummet, han jag delar hus med är tyvärr inte riktigt med på noterna…
    Nu har jag ytterligare ett argument för att byta matta, att tvätta den kan ju aaaaldrig gå hävdar jag envist just nu?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..