Oral-B – the väry best tandborste och tävlingsregler

Jag samarbetar ju med Oral-B vilket jag inte var särskilt nödbedd om då det är det överlägset bästa märket när det kommer till eltandborstar. Jag har provat andra men går alltid tillbaka till dom. Ända sedan mina döttrar var pluttesmå så har även dom använt dessa tandborstar. Folk sa att det var ”farligt” för små barn, men jag kan bara notera att vår tandläkare varit nöjd med hur deras tänder skötts.

 

Nåväl. Standarden på dessa borstar höjs ju då och då. Utvecklingen går framåt även i tandborstbranschen. För något år sedan, före mitt samarbete, började jag använda deras då mest avancerade borste. En som man kan ställa in sina egna behov på via en app. T ex om jag måste borste extra lätt, extra hårt. Det blinkar rött om jag trycker för hårt. Man kan även se hur ofta man borstar tänderna, hur många gånger man har använt specialborsten för att rengöra tungan, när det är dags att byta borsthuvud… och så vidare. Nu har de kommit med en funktion som underlättar för dom som har tandställning. Helt sjukt bra då risken för karies och hål är överhängande under tiden man har tandställning.

Oral-B-(Braun)-Pro-7000 (1)

Det här är ingen tandborste man säljer på Ullared. Den kostar en slant men jag ser två typer av människor som bör använda den: de som har stora problem med sina tänder och de som vill undvika hål och karies …och därmed dyra tandläkarräkningar. Ähum … alltså alla människor. Det är en investering men har man väl gjort den så behöver man bara köpa nya borsthuvuden. Den räcker i flera år. Till hela familjen.

 

Nog om reklam. Ni är inga dumskallar och vet det mesta om det här. Jag tänker tävla ut en men jag är villrådig. Vi pratade ju om det i mitt förra inlägg där jag bad om idéer för tävlingsregler. Jag vill att tandborsten hamnar hos en familj (man kan ju självklart dela på den, bara byta borsthuvud) som verkligen är i behov av den. Gärna där det finns små barn som kommer växa upp med Oral-B som ett självklart val resten av livet.

 

Hit me med tips om hur jag ska lägga upp det.

  1. Varför inte be folk ta kort på sina handfat och tandborstsmuggar! Tycker själv att det kan bli rätt snusigt med alla lösa tandbortar som står i samma mugg (som man byter allt för sällan). Min son vill dessutom ha tandbortar i olika färg framme….så det kan lätt bli lite mycket. Jag har länge velat köpa eltandborste till familjen, men då jag insett att man får vad man betalar för så vill jag såklart ha den som kostar multum….visst är det en viktig investering men kanske inte så rolig och därför blir det att man (som det så fin heter) avvaktar med inköpet!

  2. Har ingen jättebra idé, utan ville mest tacka för tipset om vart man kan lämna in gamla glasögon. De blev väldigt glada och kändes fint att de kommer till användning istället för att slängas.

  3. Gärna motivering.
    Vi hade behövt vinna en inte för min del ut för maken min som säkert har Sveriges sämsta tänder han ska nu dra ut sin tredje tand och det kostar skjortan och hade behövt lite hjälp på traven så jag slipper pussas med en tandlös make hädanefter. Ekonomin tillåter inte ett dyrare köp då hans nya tand och utdragning kommer kosta 6000kr

  4. Jag har turen att kunna köpa en själv, men en liten rabatt skulle uppskattas 🙂 (maken önskar sig faktiskt en sån där i julklapp)
    Så, vad sägs om typ 20%… Minst… Hehe. Kram från ekonomisk egenföretagare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..