Ni som vann en rolig kväll med Christina Stielli – och rösta please!

Christina har nyss fyllt 52 år och det var många av er som hade rätt. Som vanligt får jag många tävlanden och som vanligt är det skitsvårt att välja. Denna gång hade dessa bönor lite mer tur än ni andra:

 

Anne Mörck

Malin Fredell

 

Grattis, ni kommer g a r a n t e r a t att få en kalasrolig kväll. Och ni andra, som ännu inte lyssnat på Christina och som vill skratta bort ett par timmar nu på måndag, den 23 november: HÄR köper ni biljett!

 

Sen vill jag att ni hjälper mig med en sak. Christina blev utsedd till Årets Talare förra året och ingen har någonsin blivit det två år i rad. Just därför vill jag att hon blir det men då krävs det röster. Alla ni som har hört henne, gå in HÄR och rösta. Man behöver INTE nominera flera, om man inte vill, dock krävs det att man skriver upp företaget man jobbar på. Jag har inte lyssnat på Christina genom jobbet, men skrev upp företagsnamnet ändå. Please, hon är SÅ värd att vinna i år igen.

Christina

LOADING..