Christina Stielli i Västerås!

Vill ni gå på ett riktigt jäkla bra föredrag, och då menar jag verkligen det, ska ni ta er till Stadshotellet den 23 november kl 18.00. Jag jag LOVA att ni inte blir missnöjda. Det är liksom inte för inte som hon valdes till Årets Talare 2014!

 

Ta med en kompis, arbetskamrat eller den äkta hälften (oäkta går också bra) och skratta bort två timmar. Lätt värt pengarna. HÄR kan du boka!

Christina

Nu har jag inte kollat med Christina men jag tar mig friheten att tävla ut två biljetter. En biljett till två personer. Ja, ni fattar. Tävlingen avslutas i morgon, onsdag.  [contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Mobilnummer’ type=’url’/][contact-field label=’Hur gammal är Christina?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..