Ni som undrar hur dotterns läppar blev

Har glömt att visa er. Hon är supernöjd.

Läpp 1
Fler bilder finns HÄR.

 1. Det ser jättefint ut. Jag har personligen svårt för läppar som ser ut som om de blivit suckna av getingar, med det här ser bara naturligt ut. Inte för att jag tyckte det var något problem före, men vet också att ingen annan vet hur man själv upplever sitt utseende.
  Snyggt helt enkelt!

 2. på tal/skriv om annat så gick jag bredvid en mamma och hennes lilla dotter förut, lilla flickan sa: mamma på mitt dagis så äter dom tom.snor

 3. Men vad?
  Ser fan ingen skillnad !
  Vad är problemet ?
  Hon är snygg som hon är/var
  Däremot skulle nog Nisse behöva en liten mjukoperation av segelöronen så att han inte åker med i nästa storm.Eller döp om honom till kapten ONEDIN.

  1. Haha, staaaackars Nisse, dumma kärringar som säger dumma saker!

   Ang madames läppar: jag ser, och hon ser, att överläppen är lite större. Exakt så mycket som hon ville. Hon hatar ankläppar och att hon vill ha sin överläpp större har med djupare anledning än ytliga orsaker att göra.

 4. Jag har faktiskt inte undrat. Men din kommentar om att anledningen till att hon gör det är djupare orsak än ytlighet får igång fantasin! 🙂 Funderar på olika mer eller mindre troliga anledningar. Men jag sällar mig till dem som tycker den var bra redan innan. Mår hon bättre av att göra den så har jag inga invändningar mot det.
  Däremot irriterar jag mig på att jag måste scrolla ner förbi en massa relaterade inlägg så fort jag ska in och kommentera. 🙂

   1. Jag antar att det var svar på både att hon ser skillnad och att hon mår bättre. Jag glädjer mig åt båda och hoppas ni har medvind nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..