Ni glömmer väl inte månadens klipp va?!

I morgon ska jag till Jack-Jane och fylla bilen med jackor som ni har beställt.

Eftersom vi har Klarna så behöver man inte vänta tills man får lön. HÄR!

Beige
Navy

   1. Nja, har du inte pengarna tio dagar före lön så har du nog egentligen inte råd efter heller. Du får ursäkta men jag jobbar med överskuldsättning och handla saker på kredit, vilket det ju egentligen är fråga om, är sällan bra….

    1. I hear jo, men som jag skrev tidigare: banklån är väl hundra gånger värre. Tycker jag. Även om det i många fall är en investering. Sen kan man ju kanske se det i ett större perspektiv: större delen av alla som handlar på kredit sköter sig och skulle vi inte ha den möjligheten så skulle ekonomin rasa i botten. Enligt experter…

  1. Håller med liten. Om man inte har pengar över för att köpa en enkel jacka när det är 10 dgr kvar till lön utan måste köpa via klarna så har man problem!

   1. Må så vara men Klarna omsätter inte miljoner för intet. För mig är det inga som helst problem. Då är det väl värre att sitta med banklån på miljoner. Eller? =)

    1. Nej, där håller jag inte med dig! Om du har banklån på miljoner så har du oftast en säkerhet, oftast en fastighet.
     Så jag har hellre banklån på miljoner! Självklart förstår jag att du som egen företagare måste tjäna pengar, men jag vidhåller att jag tycker det är fel när du gör reklam för Klarna, då du har läsare som inte kan köpa en enkel jacka 10 dagar innan lön utan måste ta den på avbetalning. Vilket i slutändan kan orsaka svårigheter med betalningsförmågan om din bloggläsare har ekonomiska problem. Förövrigt har du en magisk blogg!

 1. Hej!
  Det går inte att beställa storlek Small då det ordet saknas och jag måste göra ett val (vilket inte går då Small är redan valt. Går det att fixa så jag kan beställa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..