Tokgalna bloggkärringar och bästa avslutet på arbetsveckan

I torsdags var jag hos Jenny på Artface. Det var invigning av hennes nya och jättefina klinik.

IMG_0930

Hade bara tänkt svischa förbi en kvart och sen åka hem. Var dock oförberedd på att så många av mina läsare var där, så det var bara att stanna och ha kul.

 

Jenny hälsade alla välkomna och berättade om kvällens begivenheter.

IMG_0886
Hon är specialist på injektioner och på påsar under ögonen. Det är ett extremt svårt ställe att spruta i och det är få som gör det, men hon är superskicklig. Kolla här på ett exempel:

img_0887

Det är dessutom två år mellan bilderna. Snacka om att det har hållit i sig bra!

 

Mmm, fatta att hon verkligen ÄR duktig. Jag gillar henne också för att hon inte tycker att ankläppar är särskilt sexigt plus att hon föredrar att jobba med oss som är 40+. ”En större utmaning.” Och nog fan är vi ett gäng utmaningar alltid, hehe!

 

Kvällens demooffer var en av mina bloggläsare; Tiril. Hon ville ha bort sina ICA-påsar under ögonen.

IMG_0889
IMG_0894
Man kunde också få sitt ansikte scannat för att se hur mycket solskador man har. Jag gjorde ju det för ett par månader sedan och går just nu under en hudkrämsbehandling varför mitt resultat av det är för tidigt att avgöra.

 

Jag har haft min blogg i många år och den har har sett till att jag haft förmånen att få träffa måååånga trevliga och roliga människor. Och ett gäng galningar. I positiv bemärkelse. En av läsarna här inne brukar kommentera med jämna mellanrum och har gjort det länge. När jag under kvällen får höra vad hon heter i efternamn känner jag igen det direkt. ”Är det DU?!” Typ. Anne heter hon. Med sig hade hon en annan tokkärring; Heidi:

IMG_0895
Heidi scannade sitt ansikte och jag blev skitsur. Hon solar 360 dagar om året. Finns det ingen riktig sol så kör hon solarium. Non stop. 
IMG_0898
Alltså borde hon se 100 gånger värre ut än vad jag gjorde när jag scannade mig för ett par månader sen, men, det gjorde hon inte!
IMG_0899
Morr! Däremot har skatan bränt sönder sin näsa genom åren. OJ så tråkigt! Själv såg jag ut så här när jag scannade mig förra gången:
IMG_8312

Säg hej till två riktigt galna kärringar, Anne och Heidi;

IMG_0900
IMG_0902
IMG_0903
Oj så kul de hade kunnat haft om de hängt med oss till GeKås i måndags! De lovade dock att hänga på nästa gång.

 

Givetvis var Knatte och Tjatte med också, fattas bara annat! Tjatte var dock lite upptagen med telefonen, hehe.

IMG_0888
Jennys invigning

Och Petronella och Tiril;

IMG_0884
Det var en supertrevlig kväll och jag kom hem alldeles för sent.

 

Igår startade jag med att placera plattröven i soffan och ta fram datorn, som jag alltid gör. Svarade på en massa jobbmail och annat sen tog jag med mig Nisse och åkte in till Tailsweep.

IMG_0918
Det är dom som sköter annonseringen och en del samarbeten här på bloggen. Nicklas, chäääfen, hade bett mig om ett möte då de ville diskutera exklusivitet.
IMG_0916

Jag får en hel del förfrågningar om samarbeten från företag direkt till min mail och Tailsweep vill att jag låter dom ta hand om allt. Eftersom dom har varit skitduktiga det senaste halvåret-året (Tack Alex) var det inga större problem med att säga ja. Tailsweep ägs av Bonnierkoncernen så det är lite mer tyngd bakom deras offertförslag, än de från mig.

 

Snygg-Nader var givetvis på kontoret (fortfarande jättesingel …) och försökte smöra med Nisse.

IMG_0913
IMG_0910
Nisse var lite svårflirtad och inte ens när Nader tog fram sitt munspel och körde en serenad smälte han. Han bara stirrade på Nader och undrade vad fan han höll på med.
IMG_0911
Efter det mötet åkte jag till Jenny på salongen men det ska jag berätta om i morgon. Nu är jag nämligen på väg till Uppsala. Talibanen har danstävling hela dagen idag och jag är som vanligt lagledare. Är någon av er där så får ni fanimej komma fram och säga hej.

 

Laters!

 

LOADING..