Månadens klipp och snyggaste jackorna ever!

Ni vet ju att jag är svårt beroende av jackor och det är ju himla bra att en av mina allra närmaste vänner råkar designa just jackor, hehe.

 

Jack-Jane har en modell som man ser ut som en million dollar baby i. Sjukt snygg och när jag har dom så får jag ALLTID komplimanger. Det fina är att man kan ha dom året runt. På vår och sommar som vanliga jacka och på hösten/vintern som en kavaj .. typ.

 

De är dyra … i normala fall, för nu har jag övertalat Jane att mina bloggläsare ska få köpa dom till kalasbra pris, dock under en begränsad tid. Ordinarie pris är 1800 kr men jag säljer dom för 995 kr och jag kan LOVA att ni kommer älska jackan! De finns i 5 färger och jag har angett exakta mått i beskrivningsfältet på varje jacka. Dessvärre kan jag inte rekommendera e n färg eftersom jag … ähum … råkar ha alla, host*host.  HÄR hittar ni dom.

 

Apsnygg olivgrön.

Khaki

Supersnygg beige, en av favoriterna.

Beige
 Svart, passar till a l l t.

Svart

Rosa, som jag aldrig skulle kunna ha tänkt mig, förrän jag provade den. 

Rosa

 1. Hej Mona, jobbigt att välja färg alla fyller ju sin funktion;-)
  En snabb fråga: jag är alltid mellan strl M o L på jackor, hur tycker du att dem är i storleken? Har kollat på måtten du lagt upp men oftast bättre med personliga åsikter.
  Tack för en underbar blogg/ Ulrika

  1. (Tack för komplimangen!) Ja, det beror ju lite på hur stora boppar du har. Jag har large för att jag inte får igen jackan annars. Å andra sidan har jag den bara uppdragen typ 10-15 cm. Snyggast så.

 2. Snygga! Perfekt med polyestervadd så att man slipper gå omkring och se ut som en plockad kyckling med fjun stickande ut. Men dragkedjorna på svart och navy, har de guld- eller silverfärg? Veckans i-landsproblem, jag vet, men det är av avgörande betydelse! 😉

     1. Du kan va’! 😉 Jag är en grisrosa kvinna, och guld ser för jäv-, f’låt, jefligt ut på mig. Det är jag inte ensam om, så om din kompis tog fram jackor med silverfärgade dragkedjor skulle hon kanske sälja dubbelt så många, hint hint.

      Hej, förresten! Brukar läsa men aldrig kommentera. Kanske börjar nu. Du förgyller min dag — väntar alltid med spänning på nästa inlägg. Hoppas att allt ordnar sig snarast så att du får må så bra som du förtjänar, om det är möjligt att må så bra. MVH Tråk-M:et 😉

     2. Haha, förlåt att jag skrattar men för att just ha blivit av med oskulden så gjorde du det med bravur, och tack för komplimangen!

      Men allvarligt, Jane tog fram jackor med guldkedja just för att ALLA jackor har silver..=))

 3. Alltså de ser sjukt sjukt korta ut?? Är det så att halva magen hänger utanför? Hur lång är den från axeln och till nederkant liksom? Supersnygg men känner mig osäker på modellen… ?

 4. Har velat ha en sådan jacka sedan länge men vågar inte beställa då jag långa aparmar, vill ju inte att ärmarna slutar vi armbågen. Och troligtvis är inte dessa sydda för mej, eller???

 5. Har sneglat på alla fina dunjackor du lägger upp. Vill ha en ….eller gärna två i olika färger, men är orolig att min rumpa kommer se enorm ut i en så pass kort jacka. Jag har gjort GBP precis som du och har gått ner mycket- MEN jag är inte smal. Har stl.44 i en annan jacka som jag köpt på DEA Axelsson…..en svart, alltså jag måste sluta med just svart och våga ha lite färg. Är livrädd för förändring, svart är bra….man smälter in. Nej jag MÅSTE bli mer färgglad.
  Så åter till jackan……det där med röven…ska fundera.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..