Har du eller din partner varit otrogen?

För Malou Efter Tio’s räkning efterlyser jag ett par där den ene varit otrogen men båda valt att försöka gå vidare tillsammans.

 

Det är bråttom då ämnet tas upp nu på torsdag och Malou gärna ser att ni kommer på ett besök i studion.

 

Ett oerhört intressant och viktigt ämne. Känner ni några som gått igenom detta och kan tänkas prata öppet om det, mejla i så fall OMGÅENDE till:

 

anja.nisshagen@tv4.se

    1. Du behöver inte be om ursäkt. Jag har en bloggläsare, numera kompis, som hade en man som var otrogen. De bestämde sig för att fortsätta men nu, ett par år efteråt, har de bestämt sig för att gå skilda vägar. Jag skrev om denna otrohet i bloggen för några år sedan, vilket redaktionen läst. De frågade om min kompis kunde tänka sig att ställa upp, men de ska ju alltså skilja sig nu så det kunde inte bli något.

  1. Men varför springer du ärenden åt Malou? Var inte hon hoodens största häxa? Hon ser så jäkla trött och ointresserad ut av de hon intervjuar…

    1. Jag springer inga ärenden alls men jag tycker att jag kan hjälpa till när jag blir kontaktad av redaktionen och nu är det ju inte jag som ska vara med, har lyckligtvis inte denna erfarenhet.=))

    1. Jag håller verkligen med! Jag brukar undra vad för hållhake Malou har på kanalen, för VARFÖR vill dom ha henne???
      Otrevligare och mer nonchalant och mer opåläst människa får man ju leta efter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..