Ni vet den där känslan när man glömt något viktigt?

I våras mailade Lise mig. Lise jobbar som marknadschäääf på GeKås i Ullared. Hon berättade att de skulle chartra flyg till GeKås från Stockholm nu i november och undrade om jag ville tävla ut två biljetter. OM jag ville. Och DEN responsen!

 

Vinnarna blev två raringar som heter Erika och Lena. De känner inte varandra. Jag känner dom. Hyvens jefla roliga läsare. Lena har jag dock lärt känna lite mer på det privata planet.

 

Erika skulle ta med en kompis, som jag träffat på en tidigare bloggresa. Helen. Också sjukt rolig. Men eftersom Erika bara vann en biljett skulle Helen betala för sin. Liksom resten av planets passagerare.

 

Själv fick jag lov att ta med en egen gäst och valde Ann. En bloggläsare som med åren blivit en nära vän och som alltid hänger med på mina bloggträffar. Hon är för övrigt helt störd.

 

Hur som. Det här gjordes klart sent i våras. Vi fyra: jag, Ann, Erika och Lena. Tiden går och jag glömmer bort att vi ska åka. Tills Ann påminde mig för några veckor sen.  Ujuj, h e r r e g u d, hur kunde jag glömma höstens höjdpunkt?!

 

För ett par veckor sedan mailar jag Erika och frågar om hon och Helen fortfarande hänger på. Hon meddelar glatt att hon själv kommer men Helen kan inte.

 

Där och då slår det slint i huvudet på mig. Jag får för mig att Helens biljett var vunnen via mig och plötsligt står jag där med en över. Oj så trevligt. Messar bästa kompisen W och frågar om hon vill hänga på. W är amerikanska och har hört talas om GeKås i flera år, men aldrig varit där. Hon kommer från Las Vegas så att visa henne mitt kära GeKås kommer bli väry spännanade, hehe.

 

Jag har laddat i flera dagar nu och i dag bär det äntligen av. Flyg från Bromma till Halmstad och sen buss till GeKås. Shoppa, shoppa, shoppa. Äta gott, skratta så det kommer kiss i trosorna, sova på Hotellet och sen flyga hem imorgon eftermiddag. Men, ända sedan Ann påminde mig om resan och ända sedan jag mailade Erika och fick besked om att Helen inte kunde hänga på, har något gnagt i bakhuvudet. Har inte kunnat sätta fingret på det utan har trott att det är för att jag är så stressad just nu och inte mår så bra.

 

Igår ringer Lena. ”Trevligt” tänker jag och svarar. Jag brukar gå hos henne på Elisabethskolan där elever utbildar sig till hudterapeuter. Alla behandlingar kostar en fis i rymden jämfört med ”riktiga” salonger. Jag tänker att hon ringer för att det är dags för mig att checka in på någon välbehövlig ansikts- och fotvård.

IMG_0588

Men se, det var inte alls vad hon ville.

 

”Du, jag tänkte bara höra vad som gäller på måndag och så.”

 

”Eh…vadå?”

 

”Ja, Ullared, jag har inte hört något …”

 

”Alltså … ehh … har du plats på flyget via mig eller har du betalat för din biljett?”

 

”Jag vann ju en!”

 

Helvetesjävlarihelvetesjävlar. Jag VISSTE väl att det var något! Hennes biljett hade jag alltså gett bort till W, min kompis.

 

”Du, jag ringer dig … strax!”

 

På med luren. Mailar till Lise, marknadschefen och berättar vad jag har ställt till med och att jag kommer dö på fläcken om det inte går att fixa en biljett till. Lise är snabb och svarar att jag inte behöver dö eftersom hon har ordnat en biljett extra. I will lick her feet!

 

Alltså. DEN svettman. DEN paniken.

 

Och nu är det alltså dags. Om två timmar lyfter vi. Min första mening när Lise mailade mig i våras var: ”Ameh, hur kul är det att bara kunna handla typ en påse full med tanke på att vi inte kan ta med så mycket på flyget?!”

 

Ehh, hur korkad är jag om jag trodde att inte Boris och gänget ordnat den lilla detaljen: De skickar givetvis hem varorna om man vill! 10 kg kostar 206 kr och 20 kg kostar 295 pickadoller. Plus postförskott. Som hittat.

 

Oj vad jag ska handla, tra la la la laaaa, älska GeKås!

 

 

LOADING..