En värstingtävling hos någon annan!

När jag var hos Dlight-Anna i fredags fick jag en tidig julklapp av henne. Något som jag velat göra många gånger men aldrig tagit mig råd att investera i. För det är en investering. Hon gav mig två biljetter till det här:

IMG_0543

Blev så himla, himla glad eftersom det var så oväntat. SJUKT intressanta föredragshållare och jag ser särskilt fram emot att få höra på Hans Rosling.

 

Anna berättade att hon hade två biljetter till som hon tänkte tävla ut på Dlights Facebook-sida. Man måste dela sidan och svara på en fråga för att kunna vara en av de möjliga vinnarna. Och hörrni, vet ni vad det fina är? Denna inspirationsdag görs på åtta olika ställen runt om i landet så du behöver inte vara en 08-bo för att kunna vinna!

 

Gå in HÄR och dela. Lycka till, värdet på de två biljetterna är 5.990 kr så det är ingen dålig vinst!

 

  1. Håller med dig ang föredragshållarna ,mkt intressanta hela skaran och tänk att få lyssna på skönsång av Sveriges bästa sångerska . Vilken upplevelse 😉 .Håller tummarna .
    Vilka superfina ljus förresten ,har du sett ljusgranarna och snöbollarna ? vinner ja så får det bli en tur dit ,helt klart .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..