Så nära men ändå så långt borta …

Helt ärligt skulle jag ge mycket för vad som rör sig i huvudet på honom.

IMG_0232

 1. ”Senap och ketchup? Eller kanske bearnaisesås? Ja, det får det bli. Och så klyftpotatis och ett glas rött.. Undrar vad husse och matte planerar för middag till sig?”

 2. Mona!
  Det här är inte riktigt okej!
  Har man valt att ha gnagare i bur så ska de iaf vara fredade så ta bort Nisse direkt.
  Arg Ernie

   1. pga vadå?
    Nyfikenhet,rädsla,revirtänkande i en bur?
    Jag vet att jag tänker mycket om/på djuren precis som du gör om alla människor men tänk på djuren som du tänker på människor.
    Jag tror att Nisse har det bara bäst hos dig men jävlar vilken gnagarfångare instinkt han har i sig TESTA INTE!
    Ha en trevlig helg.
    Ernie

  1. Om du tittar på ansiktsuttryck och kroppsspråk hos både Nisse och hamstern så är båda avslappnade och lite nyfikna. Hamstern är inte ett dugg rädd för då skulle den inte sitta vid gallret där Nisse är. Det märks helt klart att de känner igen varandra och hamstrar är inte dumma… den vet att Nisse inte kommer åt den i buren.

 3. …eller så har den slagit igång programmet ”främmande figur vid mitt revir”. Men jag funderde faktiskt mer på burstorleken, kanske är det bara vinkeln som gör att det ser ut som att det antingen är Nisse som ser ut att vara i schäferstorlek eller så är buren pytteliten?

   1. No offence men jag räknar till fyra sektioner på längden, och det är nog en asliten bur, det, om det inte finns burar på marknaden som jag har missat. Tipsar om IKEA:s samla på 130 liter om inte lilla hamstern får komma ut en rejäl stund varje dag och motionera sig. 🙂 Menar inget illa, men det är ju många som tror att de här små burarna med minimått eller nästan minimimått som djuraffärerna säljer är bra – det är de inte. Hamstrar är, om de inte blir helt passificerade, väldigt rörliga och aktiva djur som vill röra på sig ordentligt. Jag skriver inte bara för sin skull nu Mona eftersom jag inte vet om hamstern är i sin bur större delen av dygnet eller om den bara är där kortare stunder, men du har ju rätt många läsare också. Alltid är det nån som läser och får en aha-upplevelse! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..