När man fixar lite rabatt åt er

Jag har fått en del kommentarer och mail om Pons-sandalerna. Om hur ni som köpt är så nöjda och hur sköna de är. Och så är det några som har frågat om jag kan ordna lite rabatt redan nu på det som finns i lager.

 

Travade därför bort till Carmen i morse och smörade lite. Om ni använder mona2015 i hennes webbshop får ni 30% rabatt på alla Pons (och 40% på Rio-flipflopsen)Passa på nu för även om kopiorna, Marenas och allt vad de heter, kostar exakt lika mycket, så är det ingen av dom som reas så mycket. Ever. Plus att kvaliteten på Pons:en är överlägsen.  HÄR går ni in. (De absolut snyggaste, är dom som är mörkblå (Glitter Marino). Jag har nästan alla varianter men dom är de som jag avgjort får mest komplimanger för. S ä r s k i l t vanlig är den här kommenteraren: ”Jag gillar egentligen inte alls bling, men dom där var riktigt snygga!”

 

Haha, kolla in Carmen, helt oförberedd på min mobilkamera, hon kommer slå mig!

img_6892.jpg

Vårens nyheter, finns alltså ej i lager nu;

 Dessa finns dock: 

  1. Normala tycker jag, men som du ser så är det någon här, uppe eller nere, som skriver att hon tycker man ska gå ned en storlek. Håller inte med, men det går ju att byta om man vill det..

  1. Gabriella, som jag har business med på Viking Line, var förbi igår och sa att hon inte kan ha Pons då hon har för breda fötter. Jag släpade med henne till Carmen och hon provade…och kan man tänka sig; de passade. MEN, hon kunde inte ha Ponsen som har kilklack, de var för smala för henne. Tycker du ska prova. De som är blingiga är lite mer tajta än de andra.

 1. Fina! Och bra med rabatt. Men mitt tips är att ta en storlek mindre än vanligt. Jag har pratat med en skoförsäljare om detta och hen (och jag) anser att det vore bra att gå ut med det i nätförsäljningen. Jag har aldrig något annat än 38 i skor, aldrig, och köpte därför ett par Pons 38:or i våras, på nätet. Helfina skor men svåra att använda då jag skulle behövt ett par, eh, tubsockor i…

  1. Va, näääääe, håller inte med alls. Eller så är det fel på mina fötter. Har 37 i alla skor utom i Calous traditionella träskor, i dom har jag 38..

 2. Undrar över sulorna, de som är 1 (?) cm och platta. Klarar de en dags gående eller de tunna och stumma så fötterna gråter efter en halvtimma?

  1. Jag har på mig Pons nu på mässan. Har varit där i två dagar mellan 08.45-19.00. Har ryggproblem men är ”normaltrött” i fötterna och har ingen värk i ryggen alls. Men det är jag det..=)

 3. Önskar jag kunde ha så fina nätta platta sandaler…… men nej då:-((
  Mina fötter klarar bara en bra gummisko med en sula gjuten för just mig.
  Men så roligt för er alla andra. Haha, låter inte alls bitter va!
  Men det finns värre saker så jag ska inte klaga:-)))

 4. Hej!

  Kan du höra med henne om hon har någon plan på att öka storlekarna på dam uppåt 43? Dam-modellerna är supersnygga men alldeles för små för mig. Herr-modellerna var det för lite bling på. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..