Formex augusti 2015 dag 1

Jag råkade se mig i spegeln kvällen före mässan och fick råpanik. Taskig hy och likblek. TanCan är ju tokslut och väntas in först vecka 38 men efter att ha vänt upp och ned på allt i huset lyckades jag hitta en nästan slut flaska. Halleluja. Splatt, splatt och hopp i säng.

 

Vaknade i går morse och blev glad när jag såg att de få dropparna givit resultat.

IMG_6834

Som vanligt duschar jag av överskottet och blir skitsnygg efteråt, hehe.

IMG_6844
Till jobbet och hämta grejer vi glömt. Ut till mässan fort som fasen då halva montern var utan prislappar och det var panik med att få så mycket färdigt som möjligt. Första dagen är alltid seg för oss. Då kommer bara titt-kunder. Väry boring.

 

Smet bort till Carmen på Pons och dreglade lite över den kommande vårens nyheter.

IMG_6849
Den här i struts är sjukt snygg. Kolla de mörka fläckarna, de är lite, men bara lite, bling. Passar alltså även er tråkkärringar som inte gillar bling, hehe..

IMG_6850

Det är ju fullkomligt värdelöst att jobba med mode eftersom det tar hundra jefla år innan grejerna kommer ut i butik. Mycket roligare att vara i min bransch, prylar, då kommer grejerna efter några veckor.

 

Gick förbi en ny smyckesmonter och fick plötsligt mycket svårt att andas när jag såg den här:

IMG_6853
En blingad provdocka. Såg när de höll på härom kvällen. Killarna som står i montern berättade att det tagit 400 timmar att göra det här. Sweet Lord, skulle kunna göra en hel del för att ta med den här raringen hem. Är helt övertygad om att hon skulle trivas bättre hos mig än i en kall och tråkig monter..

 

Det som är kul med att stå på mässor är alla som kommer och hälsar på. Ni läsare och kompisar. Igår kom en kompis sedan 25 år tillbaka förbi. Vi är ju inte så många som heter Mona, men hon är en av dom. Visst är jag snäll som tar kort när folk inte är beredda och är upptagna med annat, hehe!

IMG_6875
Jag råkar för övrigt känna någon som jobbar i ledningen på mässan och igår tog vi som vanligt en fika. Blev dock något överraskad när hon gav mig en present.

IMG_6869
Snacka om någon som känner mig, haha. Älska bling. Sjukt glad!

 

Tillbaka till montern. Vi har ju roliga grannar som gör att man står ut. Maria, som äger Reunion Home.

IMG_6845

Igår stod hon och tittade på en av våra varor och säger: ”Vadå ”Make a VISA”?”

IMG_6847
”Ta på’re glasögon din blinda kärring!” sa jag.

 

Även om vi inte direkt jobbade ihjäl oss igår eftersom onsdagar som sagt är en kallad ”gluttardag”, alla tittar men få lägger order, så hann jag ändå inte ta kort på andra montrar för att visa er. Sladdade in hos Carima och tog ett par panikbilder på hennes senaste produkter:

IMG_6855
IMG_6856
IMG_6857
Carima h a t a r när jag tar kort på henne och då måste jag ju givetvis göra det ändå, hehe.

IMG_6860

Man kan helt enkelt säga att det var en skittråkig dag. Cirkus 7000 besökare. Lugna gatan.  Då har man all tid i världen för toaselfies..

IMG_6873
Idag torsdag. Har ont i skallen. Luften suger på mässan och man får världens sämsta hy.

 

Men, jag har bestämt mig för att vara glad precis hela dagen. Och ni som inte vågar komma fram får stryk om ni inte gör det! De två första timmarna står jag i vår smidesmonter i B-hallen, 08:30..

 

Häpp!

 

LOADING..