When you can see the light

För varje mässa vi ställer ut på försöker jag sätta rekord i att få ordning på montrarna på snabbaste tid. Vi har ju två stycken. En där vi ställer ut allt vårt smide som vi själva designar. Våra egna grejer so to speak. Den montern är 24-åringen ansvarig för. Jag ansvarar för den andra. I den montern är 90% av alla varor prylar som vi har distributionen av i Sverige. Det är mer modernt designade saker främst från stora designföretag i Tyskland. Raka och rena linjer. Much more fun än smidet … även om det är smidet vi tjänar mest pengar på.

 

24-åringen och hennes team roddar alltså med den montern och jag och Alice, vår nyanställda klippa, roddar med den andra. Förvisso är den mycket mindre men vi tävlar lite ändå. Och för ett otränat öga ser det sjukt rörigt ut, I know.

IMG_6796
IMG_6797
Vi har fått in jättefina nyheter från tyska Räder. Mycket av det kommer upp i webbshopen lite senare.

IMG_6795
Och titta här: platta julkulor. Eller ja, de är typ 2 cm tjocka. Hur fina som helst!
IMG_6794
Ordspråk verkar aldrig sluta att sälja. Dessa i kartong. Jag gillar den översta.

IMG_6798
Men dom här är nog de finaste av alla nyheter: vägghängda vaser. Älskar ordspråket på den övre!

IMG_6792
Idag är det puts och prismärkning som gäller. Sen ska jag gå en vända och fota andra montrar och visa er vad som gäller i höst/vinter.

I morgon öppnar mässan. 09.30. Jag kommer stå i monter A20:11. Ni som går förbi får stryk om ni inte kommer in och säger hej.

Basattnivet.

LOADING..