När det är lite för mycket stress i skallen

Well, det här är ju inte första gången och inte lär det vara den sista heller. Synd bara att man var way too far hemifrån när man kom på det.

IMG_6603
Och eftersom båda är så kallade FitFlops så kändes ingen skillnad när jag drog.

Blir så jefla trött på mig själv ibland.

 1. Hahaha
  Jag var på väg hemifrån med en sneaker och ballerinasko här om dagen. Som tur var så jag märkte det innan vi hann åka. 🙂

  1. Honey, du har uppenbarligen inte läst mig så länge för det är inget ovanligt att jag gör sådana här saker. Nu har jag åkt hem och bytt eftersom jag ska iväg på grejer. Det var dessutom inte jag själv som noterade det utan en granne på kontoret…

 2. Haha! Apropå stress, en kollega till mig packade kläder för en resa och packade kläder till barnen (som var så små att de inte kunde packa själva) men packade INGET till sig själv. Kom på det när hon satt på tåget……………

 3. Gjorde ett kallt misstag när jag skulle skynda och hämta barnen hos dagmamman för många år sedan, rusade ut från jobbet -14 grader och det blev plötsligt kallt om fötterna, hade glömt ta av mina tunna jobbarskor. Fick halka iväg till bilen då jag glömt jobbnycklarna i arbetsbyxorna och alla andra hade gått för dagen. Kallt och surt om fötterna när jag kom till dagmamman som fick sig ett gott skratt. Dunjacka, mössa, vantar och tunna schollssandaler, det såg verkligen kul ut.
  Jag tror att du har skapat en ny trend Mona, för några år sedan var det ju jättecoolt att ha sneakers i olika färg på fötterna, varför inte olika fitflops!
  Kram på dig.

 4. Så kan det gå när man har flera av samma modell, just det skulle inte ske hos mig eftersom jag är ”skofattig” och inte kan ta fel 🙂
  Stress har däremot gett mig min värsta skämsupplevelse en gång på sonens förskola.
  Den gången hade jag fiskat upp brallor ur tvättkorgen, hoppat i dessa och skulle bara snabbt lämna sonen. Det visade sig då att det var en pysseldag den dagen där föräldrar gärna fick delta. Jag gjorde så, satte mig på golvet och pysslade.
  Mitt i allt hör jag en fröken undra vem som var utan sina trosor! Hon höll ett par svarta skapelser försiktig i nypan. Alla skrattade så klart och tittade sig omkring, även jag. Men skratten liksom fastnade i halsen när jag kände igen mina favvotrosor, urtvättade och inga string direkt.
  Efter denna fadäs är jag noga med att kolla byxbenen på eventuella ”rester” om jag måste akutplocka ur tvättunnan.
  Sååå……fel sko är nog inte så farligt ändå 😉

 5. Underbart ju! Men du går iaf inte på bröllop med olika skor, vilket hände min makes kusin. Som jag skrattade när jag såg det! ”Jag tyckte väl att det kändes lite konstigt” svarar hon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..