Jag är ute och och hojar va?

Det här med trädgård är ju inte min starkaste gren och det k ä n n s inte som det är helt … ähum … positivt med en gräsmatta som till 70% består av treklöver…eller?

IMG_6602

 1. Jag kann gärna skicka dig kort pa var gräsmatta! Den är GUUUUL och sticks; detta eftersom vi här nere vid Mosel haft 30-38 grader permanent sedan i juni! Att vattna gräsmatta känns ju inte prio precis da grundvattnet var lägre än lägst! Alltsa har du en FIIIN gräsmatta, även med klöver!

 2. Du skulle kunna få låna den andra halvan i vårt hushåll som genom ett sjukligt förhållande till vår gräsmatta numera golfgreen får grannarna att suckande komma och klappa på den gröna mattan. Men jag tror inte han kan slita sig från gräsklipparen och gödselspridaren…. Kan dock tala om att det kostar mycket tid, pengar och omsorg?

 3. Fördelen med att ha klöver i gräsmattan är att klöver tål torka bättre än gräs. Vi har därför avsiktligt sått klöver i vår gräsmatta på landet där vi har begränsat med vatten att vattna med (saltvatten har vi gott om dock).

  🙂

 4. Äsch, så länge det är grönt och mjukt att gå på så tycker jag inte det är så kinkigt precis vad det gröna består av. 😉 Vill man ha den perfekta gräsmattan så är det ett kontinuerligt hästjobb, för egen del är jag nöjd med att det är grönt. Klöver är fint och med så mycket så ökar ju chanserna att hitta fyrklöver, tänk så mycket tur du kommer att få! 🙂
  Charlotta

 5. Min gräsmatta är tjock av frodigt gräs. Det är ett helvete att klippa eftersom det är så tungt. Tvingade ut den 13 åriga dottern som kom in efter 5 min å sa att klipparen var sönder, den gick inte av sig själv…. Det är inte den modellen. Handkraft gäller.

 6. Vi har mycket mossa, en del klöver och lite gräs. Det är mjukt att gå på och grönt. Vad kan man mer begära? Äh, fokusera på buskar och blommor så blir det fint!☺

 7. Säger som flera andra – det är ju grönt, då spelar det ingen roll :-).
  Säger en vars gräsmatta till mesta dels består av mossa, grön sådan 😉

 8. Finare än mossa iaf, som min gräsmatta till stora delar består av. Fast det är mjukt att gå på och behöver inte klippas så ofta! 😉
  Du får väl lägga dej ner på knä och leta efter fyrklöver. Vem vet, du kanske har lyckan med dej? 🙂

 9. Är du petig och beredd att betala lite kan du köpa Stroller (ett slags gödsel). Det gör att gräset mår gott medan allt annat försvinner inom några dagar. Googla.

 10. Mona, vet du, nån elak jävel stal min bh, sportbhn som du har från mig i tvättstugan… Hur lågt låggt kan man gå? Jag köpte den på avbetalning, enda sättet att få det möjligt *förbannad*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..